Moderne brusekabine til dit hjem

Når du gerne vil have, at dit hjem er moderne, er det vigtigt, at du betragter det som en helhed. Fra stue til badeværelse og alt i mellem skal der være en linje, så indtrykket ikke bliver forstyrret, når du eller dine gæster bevæger sig rundt mellem rummene. Badeværelset er vigtigt, fordi det er et af de rum, du bruger hver dag, og som dine gæster også besøger. Noget af det mest moderne, der kan pryde dit badeværelse, er en brusekabine af glas. Det klare materiale står klart mellem moderne og elegante linjer. Design din egen brusekabine på specialmål. Så kan du vide dig sikker på, at det passer perfekt ind i dit badeværelse.

 

Holder til at blive brugt

Du frygter måske, at glasset ikke kan holde til at blive benyttet. At det krakelerer for nemt. Men brusekabiner af glas bliver lavet af hærdet glas, som sørger for en brusekabine, der holder til at blive brugt igen og igen. Du skal heller ikke frygte, at der kommer grimme kalkpletter på glasset, så det begynder at tale imod din moderne indretning. En brusekabine af en ordentlig kvalitet bliver lavet af glas, der afviser både kalk og smuds. Du vil dog være bedst sikret med glas, der er 8mm tyk eller tykkere, så din brusekabine er stærkest mulig.

 

Speciallavet til dit badeværelse

Der er ikke særligt mange badeværelser, der ser ens ud. Brusekabinen skal have plads til dig og eventuelt nogle af dine mest brugte badeværelsesprodukter. Den skal heller ikke fylde for meget, så du ikke har plads til andet på badeværelset. Derfor kan det være en rigtig god idé at få specialdesignet din brusekabine, så du får lige nøjagtig den størrelse, du har plads til og behov for. Hvis du ikke er den største VVS-mand, er det desuden en god idé at sørge for, at nogle andre står for monteringen.