Drømmer du om en himmelsk søvn?

Hvis din seng virker slidt og brugt er en ny topmadras oftest en god løsning, da det faktisk kan virke som om, at du har anskaffet dig en helt ny seng – her finder du den bedste boksmadras med topmadras.

Når du skal vælge din nye topmadras, er det vigtigt at tage topmadrassens hårdhed med i dine overvejelser. Hårdheden på en topmadras måles i dens kernekvalitet. En topmadras med en kernekvalitet på 50 kg/m3 har en middel hårdhed – en topmadras med middel hårdhed er også den de fleste finder passende. Des højere kernekvaliteten er, des hårdere er topmadrassen og en kernekvalitet, der er lavere end 50 kg/m3 kendetegner en blødere topmadras – og en kernekvalitet, der er højere end 50 kg/m3 er således i den hårdere ende.

En topmadras med memory skum er trykaflastende og tilpasses derfor efter din krops former og soveposition – med sådan en topmadras er du sikret den mest optimale støtte og sovekomfort.

Der findes også forskellige betræk til topmadrasser. Nogle topmadrasser er betrukket med bomuld mens andre er betrukket med bambusbetræk, som er antibakterielt og ideelt mod husstøvmider. Dette valg afhænger af egne personlige præferencer, da det er en smagssag.

Den vigtigste faktor, der bør spille ind, når du skal vælge din nye topmadras, er altså: komfort, støtte og holdbarhed – med dette opnår du en bekymringsløs søvnoplevelse.

Med en god topmadras forbedrer du din søvn og opnår rolige nætter, der kan give dig masser af energi i hverdagen. Hos seng.nu finder du guides til gode topmadrasser samt topmadras testvinder – de hjælper dig med at finde den helt rigtige topmadras for lige netop dig, så du får den bedst optimale søvnoplevelse.

At du finder den helt rigtige topmadras, er utroligt vigtigt. Du bruger rigtigt mange timer i sengen, der er sengen muligvis også det vigtigste møbel du kan vælge at investere i.