Sådan vælger du de helt rette briller

Der findes så mange forskellige briller, så det kan være rigtig svært at hitte ud af. Når du skal på jagt efter de helt rette briller, er der forskellige ting, der er gode at tænke på.

 

Skal du kunne være aktiv med dine briller på?

 

Hvis du er en type, der er meget aktiv eller jævnligt dyrker sport, skal du også tage det med i dine betragtninger, når du vælger nye briller. Du kan få briller, der er specielt lavet til, at du kan være mere aktiv med dem på. Hvis brillerne alligevel generer dig, kan du overveje linser i stedet. Med kontaktlinser er du helt ugeneret, når du f.eks. dyrker sport.

Gør dine briller til en del af din stil

 

Briller er ikke bare et synshjælpemiddel, det er også en del af dit outfit. Når du går ud og vælger briller, behøver du ikke udelukkende tænke på, at du skal kunne se bedre med dem på. Hvis du vælger et par briller, som du synes er smarte og som passer til det meste af dit tøj, vil dine briller pludselig blive ligesom et smykke.

 

Derfor er der også mange, der godt kan lide at have flere forskellige briller at skifte imellem. På den måde kan du nemlig bedre matche brillerne til dit outfit. Hvis du har en kjole på med røde detaljer, ville det være rigtig fint med røde briller til. Det er både farven, formen og detaljerne på brillen, der kan ændre et helt look.

 

Laser øjenoperation

 

Hvis du er træt af at gå med briller eller linser, kan du også overveje en laser øjenoperation. Det er en skånsom og professionel behandling, som kan gå ind og korrigere din synsfejl. Hvis du synes, det lyder interessant, kan du altid kontakte din øjenlæge for at høre mere.