Hårextensions – det behøver ikke se falsk ud

Billige, kvalitetsløse hårextensions er vi nok alle blevet mødt af på et eller andet tidspunkt. I nogle kredse har de et blakket ry, men er det ikke på tide, at den stigmatisering bliver gjort til skamme? Hårextensions behøver ikke se falske ud, og vi kommer her med bud på, hvad du kan bruge dine extensions til.

Var det ikke blot en dille?

Er du vokset op i 90’erne eller måske i starten af 00’erne, vil du uden tvivl være stødt på hårextensions i alle afskygninger. Dengang var det dog de færreste, der kunne skjule det faktum, at det ikke var deres eget hår, så den dille er for mange en dille, man helst vil glemme. Mange har ligeledes pakket hårextensions ned i glemmekassen sammen med spikes, permanente krøller, hårreflekser og andre påfund. Det har været en dille, men det er blevet så meget mere.

Kvalitets-extensions til dit hår

Måske går du og frygter, at hårextensions vil ligne en paryk. Måske har du en forestilling om, at det syner mere af karneval og udklædningsfest end egentlig mode og flot hår. Du forestiller dig, hvordan stride extensions-hårstrå slet ikke blender ind med dit naturlige hår. Du har intet at frygte. Der er sket meget på markedet, og du kan i dag få hårextensions, der er sammensat af naturligt hår. Du skal blot ramme din egen hårfarve, samt den rigtige påsætningsmetode – så får du langt, naturligt hår, som smelter skjult og naturligt sammen med dit eget.

Extensions til dit hår – hvad skal du gå efter

Det første, du skal afklare mig dig selv er, hvorfor du gerne vil have hårextensions. Er det fordi, du ønsker langt hår, eller er det fordi, du har et tyndt, fint hår og ønsker mere fylde? Når dit behov er afdækket, kan din søgen begynde. Tal med din egen frisør eller begynd din jagt online. Der findes et væld af metoder, hårfarver og tykkelser, når de kommer til hårextensions.

 

Der findes loop extensions, der blidt og skånsomt griber fast i dit eksisterende hår med en elastik. Du kan vælge en permanent trenser, hvor de nye hårextensions bliver flettet ind i dit eksisterende hår, eller du kan benytte hot eller cold fusion. Du kan sågar vælge en løsning, hvor håret påsættes med tape. Det vigtigste er dog, at du rådfører dig med nogen, der har forstand på området, inden du selv går i gang.

 

Til hverdag og fest

Hårextensions er til dig, der ønsker fyldigt og måske længere hår, men det er også til dig, der ønsker, at håret skal peppes op til fest. Hårextensions er til hverdag og fest. En meget populær hårextension er en clip in. Her kan du bare clipse håret i dit eksisterende hår. Clipsene kommer i samme farve som håret, så de er usynlige for øjet.

 

Tag dine extensions ud og i, som du ønsker. Kvalitets-extensions er ikke billige, men til gengæld er de flotte og naturlige. Det behøver ikke se falsk ud.