Det populære smykke til kvinden

Der kan være mange overvejelser til det næste smykke i samlingen. For smykker er ikke en simpel størrelse, hvor beslutningen kan træffes på et splitsekund. Smykkebranchen er kendetegnet ved store forskelligheder i smykker, og hvilke design og karakteristika smykket skal have. Der kan være stor forskel mellem landegrænser på, hvad der er på mode, og hvad man anser for et smukt og elegant smykke. I tidernes løb er der sket en markant udvikling i designet af smykker. På det seneste er der sket en opblomstring i designet af klassiske smykker med et moderne og nyt look, blandt andet Enamel Copenhagen.

Hvad hitter egentligt?

Smykkebranchen er kendetegnet ved en konstant udvikling, hvor adskillige designere udvikler og modernisere smykker på en ny udgave, som man ikke har set før. Samtidig er det en speciel branche, hvor de fleste smykker er tidløse, og ikke mister værdi, som man ser i blandt andet tøjmodebranchen. På den måde kan det være en svær beslutning, når man skal anskaffe sig et nyt smykke. Skal man begynde at gå med Mormors gamle smykker med masser af historie, eller anskaffe sig et moderne smykke, som passer til tidens mode og trends. Det er et svært spørgsmål, som mange designere forsøger at finde en balance mellem at bevare det klassiske look med moderne trends.

Den moderne designer

 

I Enamel Copenhagen har man gennem hårdt arbejde formået at genskabe det klassiske smykke med en moderne og ny twist. Gå igennem udvalget af klassiske smykker fra det danske smykkefirma Enamel. Den moderne designer har en stor passion i at sammenblande klassikere fra gamle tider med nye og moderne looks, der muligvis kan være svær at spotte i første omgang. Det danner grundlag for et udvalg af vidt forskellige smykker, der passer til alle slags anledninger. De moderne smykker med et klassisk look er ikke nødvendigvis designet til specifikke omstændigheder, men kan bæres i ny og næ.