Du kan mildest talt bruge belægningssten til alt mellem himmel og jord.

Du kan blandt andet lave en terrasse. En terrasse i sten er noget ganske særligt. Det er den, fordi det giver rig mulighed for fortolkning. De løse sten lægger nemlig i en ekstrem grad op til, at man frit fortolker begrebet terrasse. Som sagt, så kan du placere stenene lige præcis som du vil. Du kan gå efter den helt traditionelle firkantede terrasse. Men hvem siger, at det nødvendigvis skal være en kvadratisk terrasse. Du kunne lige så vel lave din terrasse med belægningssten formet som noget, der minder mere om et rektangel eller lignende form inspireret af den klassiske firkant.

Samtidigt kan du også udfordre dig selv med former og terrasser som aldrig før. Dette vil fungere for alle og særligt dem, der er lidt udfordret når det kommer til plantegning, grund eller lignende. Her kan du altså lade kreativiteten få frit løb og lave nyere og mere kreative terrasseløsninger.

Løsninger med belægningssten er der nok af. Det er nemlig langt fra kun til terrasser. Det kunne lige så vel være til en indkørsel. Her kan du også få brug for sten af alverdens slags. Her kunne du med fordel gøre brug af mindre sten, for at få din indkørsel til at virke længere og derved skabe et mere luksuriøst look. Hvis længden af din indkørsel ikke er noget, der bare minder om et problem, kunne du lige så vel lægge større sten.

Alverdens sten

En sten er langt fra bare en sten. En belægningssten er heller ikke bare hvilken som helst sten. Det er sten af den højeste kvalitet, der ikke bare sikrer dig et sprødt look, men også holdbarhed som aldrig før.

Vælg mellem et bredt sortiment, der byder på sten med navne som ”Maxisten”, ”Herregårdssten” og ”Harmoni”. De kommer i alle størrelser og mål fra Sandgaard Beton.