Kast dig ud i et sy-projekt

Elsker du at fordybe dig i krea-projekter, hvor du skaber fede og unikke produkter? Så har du måske allerede overvejet, hvad dit næste kreative projekt skal være. Der er dog så mange forskellige muligheder, at det kan være svært at beslutte sig for én.

Et godt bud på, hvad du næste gang skal kaste dig ud i, kunne dog være et sy-projekt. Her kan du skabe noget både flot og unikt, uanset om det er tøj, en pude eller noget helt tredje, du ønsker at kreere. Find alt i metervarer her til dine sy- og DIY-projekter , hvis du er klar på at slippe kreativiteten løs.

 

Mode, bolig eller børn

Der er mange forskellige ting, du kan skabe med en symaskine eller ved at sy i hånden. Der er faktisk nærmest ingen grænser for, hvad du kan sy, hvis bare du har det rigtige stof.

Heldigvis er der et stort udvalg af metervarer, så du aldrig behøver at gå på kompromis med hverken design eller kvalitet. Det betyder, at du finder alle følgende typer af metervarer i det store sortiment:

 

  • Modestof
  • Møbel/- boligstof
  • Børnestof
  • Patchwork-stof
  • Dansestof

 

Det vil altså sige, at du kan sy alt lige fra et par bukser til dit barn til en nederdel til dig selv. Du kan også finde stof, der er perfekt til at ombetrække møbler. Dette er oplagt, hvis du for eksempel er træt af dine stole, men ikke har lyst til at købe nogle nye. Ved at betrække dem i et smukt møbelstof vil de få et helt nyt look, og du vil i øvrigt spare en masse penge, da du slipper for at købe nogle nye.

Inden for hver stofkategori er der et væld af forskellige metervarer, så du vil med garanti kunne finde noget, der falder i din smag.