Pas på dét, du holder af med en god forsikring

Det er vigtigt at passe på dét, du holder af. Det gør du bedst ved at lade andre hjælpe dig, og det kan du nemt gøre ved at kontakte forsikringsselskaber, der hjælper dig med at finde dine forsikringsbehov. Det er nemlig personligt, hvilke typer forsikringer du har brug for, og det er derfor en god idé at få hjælp af en ekspert til at vurdere dine behov. Så slipper du for bøvlet ved selv at regne din forsikringspris ud, og du sparer samtidig dig selv for mange penge, hvis heldet skulle være ude.

Pas på dine ting med en indboforsikring

Vores personlige ejendele siger meget, om dem vi er. Selvom mange ting er følelsesmæssigt uerstattelige, hvis der sker et uheld, kan det være rart at være sikret af en god indboforsikring. Tegner du sådan en, undgår du en masse trælse bekymringer og potentielt også mange sure, uforudsete udgifter. Det kan for eksempel være ved en brand, ved indbrud i dit hjem eller ved oversvømmelser som følger af en voldsom storm. Her er din indboforsikring dit sikkerhedsnet. Flere og flere udsættes også for ID-misbrug, og her hjælper din indboforsikring mest muligt, hvis der er økonomiske konsekvenser.

En ulykkesforsikring er til alle

Hos dit forsikringsselskab kan du tegne en ulykkesforsikring, ligegyldigt om du er rask, syg eller handicappet. Alle har nemlig ret til at forsikre dem selv, og dem de holder af.

Helt grundlæggende dækker din ulykkesforsikring alle varige mén på 5% eller mere. Det betyder, at hvis du eller din familie kommer ud for en ulykke, der giver fysiske følger resten af livet, dækker ulykkesforsikringen jer. En ulykkesforsikring dækker også de behandlingsudgifter hos fysioterapeut eller kiropraktor, der tit følger, efter en alvorlig ulykke.

Børn under 2 år er dækket af din ulykkesforsikring, men efter den alder er det ansvarsfuldt også at tegne en børneulykkesforsikring til dem.