Mangler du nyt home decor for at gøre din bolig mere hjemlig? Læs med her

Du er ved at gå død i jeres design i boligen. Det er det samme, som du har set på i mange år, og du har brug for noget nyt for at gøre det hele hjemmeligt. Det kan også være, at du har svært ved de små detaljer ved en bolig, og det er dem, som du mener, at du mangler. Disse små detaljer gør nemlig, at en bolig pludselig føles som et hjem, og det føler du ikke, at din bolig gør. Det kan være, at det er lampen i din bolig, der sætter en bestemt stil over din bolig, som du virkelig ikke bryder dig om. Men det er nemt at lave om på, bare rolig.

 

Skift alt det ud, som ikke føles hjemligt

Det lyder lidt voldsomt at sige sådan, men det er faktisk den eneste måde, hvorpå du kan undgå, at dit hjem ikke føles hjemligt. Giver lamperne en mærkelig vibe i hjemmet, så skift dem ud. Du kan overveje Belid lamper i et tidsløst design. De passer til de flestes smag, og de er meget neutrale, så de passer også ind i de flestes hjem. Det er selvfølgelig nemmere at afgøre, om du føler, at en lampe vil passe ind, hvis du tager ud i en butik og får lov til at kgige på den.

 

Forsøg at udfylde de små huller

Det er en god idé at gå op i detaljerne i hjemmet, også selvom det er svært. Men en lille vase det ene sted, og en anden lille detalje et andet sted, kan gøre en kæmpe forskel for det indtryk, som du og andre får af din bolig, når de træder ind. De små detaljer binder hele din bolig sammen. Det får det hele til at virke som et hjem.