Forkæl de yngste med Børneure fra Marvel og Disney

Dette er sponsoreret indhold

 

Det kan være ufattelig svært at finde den helt perfekte gave til de små, som de ikke allerede har. Deres interesser skifter med årstiderne, og hvad der var toppen sidste sommer, er noget helt andet i år. Men noget der aldrig går af mode er armbåndsure i fede designs, der falder i ethvert barns smag. Bliv inspireret med Børneure fra Marvel og Disney.

 

Giv den perfekte gave

Nogle gange kan man opleve at børn har alt. Det kan være svært at tænke kreativt, og man gider ikke købe en gave, som er sjov i én time og derefter bliver kasseret. Med et børneur i barnets favorit motiv, kan du næsten være sikker på at gaven bliver et hit. Der findes mange forskellige motiver, og du kan altså finde lige præcis det dit barn elsker allermest. Det kunne for eksempel være et børneur med et spiderman motiv eller Frost. Det kunne også blot være et børneur i yndlingsfarven eller med fint blomstermotiv. Ud over motivet, skal du måske overveje om det skal være et digitalt eller analogt ur. Det afhænger typisk af barnets alder, da det kan være lidt lettere at lære klokken på et digitalt ur. Dog er der mange fordele ved at kunne det analoge ur, da det også hænger mange steder, både i hjemmet og i offentligheden.

 

En af de bedste ting ved et fedt børneur, er at det er i brug hver eneste dag. Det er ikke ligesom en yndlingsbluse med fodboldmotiv, som jo må vaskes i ny og næ. Børneuret kan man have på hver dag og det passer med alt.

 

Lær klokken at kende

Det er altid sjovt at lære nye færdigheder, når man er barn. Nogle færdigheder er mere gavnlige end andre, som for eksempel at kunne klokken – især hvis dit barn er startet i skole. Hvis dit barn har lært klokken omkring skolestart, bliver det meget nemmere og sjovere at holde styr på hvornår for eksempel frikvarteret ender eller hvornår de skal i SFO. Det kan også være at dit barn går til en fritidsaktivitet, og med et ur kan barnet nemt holde styr på hvornår han eller hun for eksempel skal til fodboldtræning. Tiden bliver mere håndgribelig med et ur, og det bliver nemmere at lave aftaler med dit barn, hvis barnet forstår at læse klokken. Det gælder også ved når barnet bliver lidt ældre, og det er en færdighed man skal bruge hele livet.