Er din garderobe klar til sommeren?  

Nu hvor vejret bliver bedre og bedre, er det tegn på, at vi nærmer os sommeren. Du kan derfor ikke længere rende rundt i dine lange jeans og støvler. Det er på tide at skifte vintergarderoben ud med sommergarderoben. Men er din garderobe egentlig klar til sommer?

 

Sortér grundigt i dit tøj

 

Du kender måske den følelse, hvor du intet har at tage på trods af, at dit skab er helt fyldt. Det kan skyldes, at du ikke rydder ud i dit skab ofte nok. Hvis du aldrig rydder ud i dit skab, vil du have en hel masse gamle ting liggende, som ikke længere er din stil, eller som du ikke kan passe.

 

Når du skal gøre din garderobe sommerklar, kan du derfor starte med at rydde grundigt ud i dit tøj, så du lettere kan skabe dig et overblik. Alt det tøj som ikke længere er din stil, du ikke føler dig godt tilpas i eller som du slet ikke kan passe længere, kan du lige så godt sortere fra.

 

Find ud af hvad du mangler

 

Efter en grundig sortering er der garanteret nogle forskellige ting, som du mangler. Det kan også være, at din garderobe bare trænger til et frisk pust. Hvis du har nogle ting, som du ikke bruger så meget, kan du nogle gange få større brug ud af dem, hvis du kombinerer dem med noget helt nyt. Du kan f.eks. finde nogle skønne sandaler fra moderigtige Amust.

 

Tænk over hvordan du opbevarer dit tøj

 

Til sidst kan du sørge for, at dit tøj ligger flot og indbydende. Det kan nemlig også gøre noget for din glæde ved at finde et sæt tøj om morgenen, hvis dit tøj er opbevaret flot og velorganiseret. Du kan f.eks. få et langt bedre overblik over dit tøj, hvis meget af det hænger på bøjler.