Sådan får du råd til at købe drømmebilen

Mange mennesker går med en drøm om at købe deres ynglings bil. Denne bil er typisk ikke billig, og derfor kan det hurtigt virke som en lidt umulig drøm, men det er langtfra umuligt. Der er nemlig nogle andre alternativer til at købe bilen selv helt fra ny. I stedet kan du overveje at lease bilen, eller at købe den fra brugt.

 

Overvej hvilken finansieringsmulighed som passer bedst til dig

Der er mange forskellige måder at købe en bil på. Den ene af disse måder er at du tager et lån i banken, hvor du altså betaler hele beløbet på en gang til bilforhandleren. En anden rigtig god måde at få råd til drømmebilen på, er ved at lease bilen, når du leaser bilen betaler du ikke for hele bilen, i stedet betaler du lidt hver måned. Der findes mange forskellige leasingformer, men som privatperson er privatleasing den som er mest gavnlige for langt de fleste. Ved privatleasing har du nemlig ingen ukendte udgifter, og du ved præcis hvor meget du skal betale hver måned. Herudover kan du også lave en kort eller lang privatleasing aftale, alt efter hvor lang tid du vil have bilen. Dette er en fordel, idet det nemt giver dig plads til at kunne skrifte din gamle bil ud til en ny.

 

Tag stilling til om du kunne gå på kompromis ved at købe en brugt bil

En anden måde du kan få råd til drømmebilen på, hvis du ikke ønsker at privatlease din bil, er ved i stedet at finde bilen brugt. Der findes nemlig typisk en lang række brugte biler i rigtig god stand, dog er det altid en fordel at købe den brugte bil hos en autoforhandler, idet disse vil have tjekket fejl og mangler, og derfor kan du ofte også få en form for garanti på bilen.