Hvad er den billigste markedsføring for nye webshops?

Det er kun få webshops, der har en stor kapital til markedsføring i starten. Derfor er der mange, der ønsker at holde deres marketingbudget på et fornuftigt niveau. Skal man opnå dette, er man nødt til at finde en billig måde at markedsføre sig på. I denne sammenhæng er det værd at undersøge Facebook annoncering.

Mange tror, at det er dyrt at annoncere på Facebook. Det er dog ikke tilfældet. Faktisk er det rigtig billigt, hvis du er dygtig til det. Da det ikke er alle webshopejere, der har erfaring med annoncering på Facebook, er man ofte nødt til at udlicitere dette. Det kan virke som om, at det gør det dyrere, men det er alle penge værd.

Det er ikke dyrt at udlicitere Facebook-annoncering

De fleste tror, at det blot gør det dyrere, at de skal udlicitere til et bureau eller en freelancer. Faktum er dog, at det i sidste ende kan spare dig for en stor sum penge. De har ekspertise og erfaring, der gør, at de formår at skabe effektive annoncer med lave klikpriser. Endvidere er det også trafik, der ender med at konvertere.

Derfor er det en god investering, da de investerede penge rent faktisk resulterer i ordrer. Markedsføring er først for dyrt i det øjeblik, hvor det ikke længere er rentabelt. Hvis du tjener penge, er det ikke for dyrt. Det kan dog stadig godt være dyrt, men det kan man ofte ændre på i takt med, at man optimerer annoncerne.

Det kan virke nemt og ligetil at lave en annoncen til Facebook. Faktum er dog, at det ikke forholder sig således, når det kommer til stykket. Her skal man også huske, at det ikke blot handler om at lave annoncen. Det er i lige så høj grad noget, der handler om målretning og segmentering, så du rammer din reelle målgruppe.

Er du ikke i stand til at målrette dine annoncer, ender du oftest med at spilde penge. Det nytter ikke noget, at din annonce vises til en masse personer, der ikke har interesse i den. Ender de alligevel med at klikke, uden at have en reel købsinteresse, vil du blot have spildt dine penge. Derfor er korrekt målretning vitalt.

Er der ikke andre muligheder end Facebook-annoncering?

Der findes et hav af andre måder, hvorpå du kan markedsføre din webshop. Faktisk handler det blot om at være kreativ. Dette ændrer dog ikke på, at der ikke er meget, der kan konkurrere med Facebook-annoncering, når alt kommer til alt. Derfor kan det sjældent betale sig, at man undlader at annoncere på Facebook.

Det er en fordel, at du kan købe billig, målrettet trafik. Derfor er det også en god idé at annoncere på Facebook, uanset hvad du sælger på din webshop. Det handler dog ikke blot om, at du kan lave en god segmentering og dermed ramme din målgruppe. Det handler også om, at du nemt kan spore dine salg.

Dette er ensbetydende med, at du ikke vil være i tvivl om, hvorvidt dine salg stammer fra Facebook eller andre trafikkilder.