Dyk ned i et spændende udvalg hos Av-Cables.dk

Hos Av-Cables.dk kan du finde mange forskellige slags smarte gadgets og tilbehør til talrige slags elektronik. Læs bl.a. om en DVD afspiller og om en ventilator her.

Køb en smart ventilator

Hos Av-Cables.dk kan du finde alt, hvad du skal bruge i gadgets og tilbehør til elektrisk udstyr til hjemmet. Der er, som navnet antyder, alle de kabler, du skal bruge i det daglige og til det lidt mere nørdede. Der er også forskellige slags afspillere, konsoller, højtalere og radioer, og du kan også finde en super smart ventilator i butikken, som er et must om sommeren, når der bliver super varmt og du har brug for nedkøling i hjemmet. Der er mange forskellige modeller, og du kender den klassiske med de store runde propeller, som drejer rundt og på hvilken hovedet også kan panorere fra side til side, så dens ventilation spreder sig rundt i rummet. Der er også en tårnventilator, en lille bordventilator med usb indgang, en stor gulvventilator samt forskellige AC anlæg. Hvis du skal bruge en god ventilator, så kig med på de forskellige modeller af ventilatorer på www.av-cables.dk.

Se film på en klassisk DVD afspiller

Hos Av-Cables.dk kan du også finde forskellige afspillere, bl.a. en smart DVD afspiller. Hvis du ikke er færdig med din DVD samling, så finde dig en DVD afspiller, så du kan se film på skærmen. Det koster ikke alverden nu, at blive indehaver af en DVD afspiller, for det er jo ikke den mest populære form for afspilning, selvom det stadig holder. DVD spiller i 720p, og selvom vi er røget op i nogle andre formater, så egner DVD’en sig ganske fint til at afspilles på små og mellemstore skærme. Hvis du har en hel samling af film, som du ikke kan se længere, fordi du ikke har en afspiller, så tøv ikke med at klikke ind på siden og finde afspillere. De modeller, som sælges på siden, er helt sikkert bedst til prisen og vil helt sikkert være noget for dig. Læs mere på siden, hvor du kan finde de gode tilbud.