Giv dine ansatte bedre arbejdsvilkår med rene lokaler

Der er ikke noget bedre som rene omgivelser. Man slapper af, og man føler sig meget bedre tilpas. Det samme gælder på arbejdspladserne. Har man et rent kontor, et rent køkken osv., så har man det meget bedre, der hvor man er. Dette kan faktisk også ses på de ansattes udførsel af arbejdsopgaverne. Er der rent, der hvor de arbejder, så føler de ansatte nemlig oftest et større overskud til at udføre de opgaver, som de har. For er der i stedet beskidt der, hvor man arbejder, så har ens hjerne en tendens til at bekymre sig om det i stedet for, hvilket altså betyder, at arbejdsopgaverne kun bliver udført halvt eller slet ikke.

 

Kom i dybden med det hele

Måske er din virksomhed også en af de rigtig mange virksomheder, der selv klarer den basale rengøring, eller måske har du rent faktisk en fast aftale med et rengøringsfirma, som kommer og gør rent. Dette betyder dog oftest bare, at det er det mest overordnede, der bliver gjort. Der bliver støvsuget, toiletterne bliver tørret af, og det samme gør skrivebordene. Og dette er også rigtig godt, men for at skabe den bedst mulige arbejdsplads for dine ansatte, kan det nogle gange godt være nødvendigt at gå i dybden med rengøringen. Fodlister og paneler skal rengøres, IT-udstyret skal rengøres og håndvasker skal afkalkes. Det kan altså en gang imellem være nødvendigt med en hovedrengøring.

 

Skab færre sygdage hos dine ansatte

Undersøgelser viser også, at en grundig rengøring en gang imellem på arbejdspladserne har betydning for antallet af de ansattes sygdage. Hos de virksomheder, der netop har hovedrengøring en gang imellem, har de ansatte færre sygdage end hos virksomheder, der ikke har. Alle virksomheder er naturligvis forskellige, men der findes også en mulig hovedrengøring af din virksomhed. Så vælg den hovedrengøring du har brug for, og skab bedre arbejdsvilkår.