Husk altid lygten når du cykler

Selvom det er sommer, og solen står højt på himlen, så er det en god ide altid at huske cykellygten. Pludselig er det blevet mørkt udenfor en sen aftentime, og så kan man godt være fristet til at cykle hjem alligevel uden lygte på. Men det kan være direkte farligt at cykle uden lygte på. Derfor skal du altid være godt forberedt i trafikken, uanset om det er sommer eller vinter.  

Du ved det jo godt. Cykellygter er med til at redde liv. Når andre kan se dig i trafikken, så minimerer du også risikoen for ulykker. Hvis bilerne ikke kan se, så er det altid cyklisten, der taber. Derfor er det altid en god ide at have lygter og reflekser på cyklen uanset årstid. Selvom det er sommer, og de lyse nætter gør det lettere at se dig på cykelstien, så skal du stadig have lygte på.

Undgå bøden og hav lygten klar

Ikke nok med at det er sikrere for dig, når bilerne kan se dig i trafikken, så kan du også undgå en heftig bøde ved at have cykellygte på. Politiet slår hårdt ned på cyklister uden lygter, og det kan gå hårdt ud over økonomien, hvis du i forvejen ikke har så mange penge at gøre med sidst på måneden. En ting er sikkert: Det er billigere at have cykellygte på.

Hos Harald Nyborg kan du finde en cykellygte, der passer lige til din cykel. Der er både dem med LED-lys og helt almindelige lygter, og så kan du endda få en med genopladeligt batteri. Så slipper du for at bekymre dig over, om du kan nå hele vejen hjem. Med en cykellygte med et genopladeligt batteri kan du lade dem op gennem din computer via USB. Der er også lygter med magnetstriber, så slipper du for at tænke på batteriet overhovedet. Husk reflekserne, de hjælper helt automatisk.

Gør cyklen sommerklar

Det er ikke bare cykellygter og reflekser, du finder hos Harald Nyborg. Der er altid lidt af det hele. Skal du have nyt dæk? Det kan de klare. Hvad med en cykelkurv? Intet problem. Hvis du drømmer om at tage på cykeltur med familien og ønsker at medbringe egen mad, så er en cykelkurv helt uundværlig.

Du finder også vigtige værktøjer som cykelpumpe og lapningsudstyr. Det er aldrig til at vide, hvornår man er flad eller punkterer. Og det er surt at stå ude i midten af ingenting uden muligheder for at fikse det selv. En sidste ting du skal huske, inden du cykler ud i den danske sommer, er altid hjelmen. Hvis en cykellygte kan redde dit liv, så tænk på hvad en hjelm kan gøre. Så spænd hjelmen, inden du sadler om.