Giv nemt dit køkken en make-over 

Synes du, at dit køkken trænger til en lille overhaling? Det er ikke sikkert, at det har brug for en total udskiftning, men derfor kan du sagtens lave om på det og give det et helt nyt look. Faktisk kan du meget simpelt give dit køkken en make-over. Få gode tips til det her.

Mal dit køkken i en ny farve

Du kan først og fremmest vælge at male dine køkkenlåger i en helt ny farve. Hvis der er noget, der kan give følelsen af forandring, så er det en klat maling. Det fede ved at du vælger at male dit køkken er, at du altid bare kan male det i en ny farve, når du bliver træt af den gamle. Det tager tid at male et helt køkken, men til gengæld bliver resultatet godt, hvis du husker bl.a. at slibe lågerne, før du maler dem.

Når du har malet lågerne og skufferne i dit køkken, kan du udskifte alle grebene. Det lyder måske ikke til, at det kan gøre den store forskel, men faktisk kan det give dit køkken et helt nyt look. Find alt i greb og knopper til køkkenet og hjemmet her. 

Indret med nogle helt nye ting

Hvis du altid har haft den samme vase stående i køkkenet og de samme to billeder til at hænge på væggen, kan det være, at det er på tide at skifte den slags ud. I hvert fald hvis du ønsker en stor forandring i dit køkken, vil det være en god ide. Det er hyggeligt at gå på jagt efter nye ting, der kan stå i dit køkken. Du kan f.eks. finde et flot fad til frugt, billeder til væggene, nogle krukker til krydderurter el.lign. Den slags vil sætte prikken over i’et og være med til at give dit køkken et nyt look.