Sådan gør du bevægelse til en større del af din hverdag 

Har du et ønske om at bevæge dig mere i din hverdag? Mange ønsker at dyrke mere motion, men har samtidig svært ved at finde motivationen til at komme i gang. Bevægelse og motion er på mange måder en god ting, fordi du vil opleve at få mere energi og overskud af det. Her kan du få nogle tips til, hvordan du kommer i gang.

Læg bevægelse ind i din kalender

Det kan måske nogle gange føles som om, at du ikke har tid til at dyrke motion, fordi du skal nå så meget andet. Hvis det er dit problem, kan du prøve at lægge det ind i din kalender, når du skal bevæge dig og dyrke motion. Hvis du har skrevet i din kalender, at du mandag og onsdag næste uge skal løbe en tur, er det ofte lettere at få det gjort, end hvis det ikke stod som en del af din kalender.

Drop de dårlige undskyldninger

Når du har svært ved at finde motivationen, kan det være nemt at finde på alverdens undskyldninger oppe i hovedet for ikke at tage afsted. Gør hvad du kan for at droppe den slags undskyldninger og i stedet tænk på, hvordan du kommer til at have det, efter du har bevæget dig.

Det kan f.eks. være, at du bruger briller og synes, de er træls, når de motionerer. Derfor kan du finde dig nogle kontaktlinser, så det ikke længere er noget problem. Få kontaktlinser i bedste kvalitet her.

Dyrk motion sammen med en anden

Hvis du har en anden at motionere sammen med, kan det være en kæmpe motivationsfaktor. Det er bare lidt lettere at komme afsted, når du ved, at der er en, der forventer, du kommer med. Det er ofte også sjovere at dyrke motion sammen med en anden.