Sådan finder du den rette hårtørrer til dig

Er du også en af de utrolig mange mennesker, der hverken har tiden eller tålmodigheden til at lade ens hår lufttørre efter et bad? Det kan også være svært. Specielt i hverdagen, hvor der skal ordnes så mange andre ting. Så en god hårtørrer kan altså være en stor hjælp til at føle sig ren og pæn, spare en masse tid, og samtidig passe på dit hår, så det ikke bliver ødelagt. Rigtig mange mener nemlig, at varmen og blæsten fra en hårtørrer skader dit hår, hvis du bruger det for mange gange, og det er til dels også rigtigt. Der hvor udsagnet ikke er rigtigt er, at det i den grad kommer an på, hvad der er for en hårtørrer, og om den bliver brugt hver dag eller kun en gang i mellem.

Hvor ofte skal hårtørreren bruges?

Så en af de første overvejelser, der skal gøres er, hvor ofte du regner med at bruge hårtørreren. Er du en af de mange mennesker, der vasker hår hver dag om morgenen? Eller er du en af de mange mennesker, der primært bruger hårtørreren en gang i mellem til, når du skal i byen? Ved disse to scenarier kan der nemlig være enormt stor forskel på vigtigheden i, hvor skånsom den absolut behøver at være ved dit hår. Bruges den meget, skal den være skånsom for at bibeholde sundt og flot hår, men bruges den ikke ret meget, så behøver den ikke, da den ikke vil kunne nå at skade håret.

Skal der være mulighed for flere stylinger?

En af de næste ting, du skal overveje er, hvordan du vil bruge din hårtørrer. Skal den bare kunne tørre dit hår hurtigst muligt, eller må den godt være en hjælp til stylingen af håret. Har du fx krøller, som du rigtig gerne vil have frem, så vil det være en god idé at lede efter en hårtørrer, hvor der også medfølger en diffuser. En hårtørrer behøver nemlig ikke kun at kunne gøre dit hår tørt, for hvis der er behov for det, kan du sagtens finde en hårtørrer, der også støtter op omkring den styling, du ønsker i dit hår.

Den bedste hårtørrer for dig, behøver ikke at være langt væk

Der findes et hav af forskellige hårtørrer på markedet, der alle kan noget forskelligt, så det kan ved første søgning godt virke uoverskueligt. Det bedste du dog kan gøre for dig selv, er virkelig at overveje og tage stilling til de muligheder, der er gennemgået i de foregående afsnit, for det vil virkelig indskrænke dit søgefelt. Jagten på den rette hårtørrer for dig og dit hår behøver altså ikke at være så langt væk, hvis du bare ved, hvad det er du går efter. Men det er også vigtigt, at det er den rette, for er du fx en, der bruger en hårtørrer meget, men samtidig vælger en, der ikke er så skånsom ved håret, så kan du virkelig ødelægge dit hår. Så det er ikke lige meget.