3 gode grunde til at finde skjorter med kinakrave

Skal du finde en skjorte med kinakrave? Eller vil du gerne vide mere om, hvad en kinakrave er? I denne korte artikel giver vi dig tre skarpe grund til, hvorfor du skal finde herreskjorter med kinakrave. Find ud af mere herunder.

 

En kinakrave har mange navne

Mandarin-kraven, kinakraven, maokraven eller nehru-kraven er en nyere type af krave på markedet. Den er tyndere og har ingen spidser. Den er således bedre til uformelle lejligheder, hvor du stadig kan bruge den sammen med en blazer for at skille dig lidt ud. Den kan også gå sammen med et par jeans og en læderjakke. Det er kun fantasien, der sætter grænserne, når du bruger din kinakrave.

Kraven sætter standarden

Det forunderlige ved din krave på skjorten er, at den formår (på trods af dens størrelse) at sætte tonen og stilen for dit outfit. Det kan virke som en mindre detalje, men kraven og ikke mindst kinakraven giver dit outfit en kant, som adskiller denne skjorte fra de mere traditionelle skjorter. Foruden den manglende flip er kinakraven noget af det mest afslappende, som du kan finde indenfor skjorter. Find blandt andet en hørskjorte med kinakrave til mænd. Vi giver dig lidt længere nede tre gode grund til, hvorfor det er tilfældet.

Der findes et væld af forskellige kraver

Kinakraven er kun én blandt mange kraver på markedet. Det kan være svært at have det fulde overblik, men vi har lavet en liste, som du kan blive inspireret af.

 • Classic
 • Standard
 • Semi Spread
 • Spread
 • Tab collar
 • Eyelet Collar
 • Hidden Button
 • Buttom Down
 • Italian Spread
 • British Spread
 • 2 button Collar Bamd
 • Wing tip
 • Forward Point

 

Tre gode til at finde en skjorte med kinakrave

 

 1. Det er en afslappet skjorte
 2. Du undgår slipset
 3. Den er stilet med slim fit

  

Det er en afslappet type af krave

Du opnår integritet, casualness og en stor portion selvtillid, når du anskaffer dig en skjorte med kinakrave. Kraven formår både at være formel og afslappet på én gang, hvilket giver dig det bedste af to verdener. Lige meget hvilket arrangement eller begivenhed, du skal deltage i, er det oplagt at tage en skjorte med kinakrave på. Det er en universel type af skjorte med de afslappede former.

Du undgår slipset

Der findes nogle mænd derude, som bare helst vil undgå at tage slipset på, medmindre de skal til et meget klassisk og formelt arrangement. Hvis du er sådan en type af mand, så er skjorter med kinakraven måske noget for dig. Du undgår slipset og ser stadig formel ud. Det er et forsøg værd, hvis du vil undgå at binde slipseknuder. 

Den er stilet med slim fit cut

Det er en perfekt type af skjorte, hvis du sigter efter et look som er slim fit. Det vil sige, at du går efter noget tætsiddende tøj. I dag er der utroligt meget forskelligt slim fit tøj på markedet, så det burde være muligt at finde de rigtige bukser eller blazer til din skjorte med kinakrave.

 

Hvad passer sammen med en skjorte med kinakrave?

Prøv et par chinos eller jeans til denne afslappede skjorte. Som sagt er det en god ide, hvis det er slimfit-versionen, så passer det hele sammen.

 

Yderligere inspiration til at finde skjorter med kinakrave til mænd

Savner du inspiration til at finde forskellige skjorter og typer af kraver? Kom ned i en af Tøjekspertens butikker og find masse eksempler på skjorter i mange forskellige pasformer og farver.