Disse ferier kan du tage på, hvis ferien skal holdes indenrigs

Der er flere forskellige grunde til, at familien sagtens kan holde ferien i Danmark. For det første er Danmark et dejligt land, og der vil næsten altid være mere flot natur og vigtig kultur at opleve rundt omkring i landet. Udover det kan vejret sagtens være med os i Danmark, selvom det måske er lidt mere utilregneligt end andre steder – og så er der selvfølgelig også det økonomiske aspekt, da det mange gange vil være lidt billigere at holde ferien herhjemme. Men hvilke rejseformer er egentlig mulige indenfor landets egne grænser?

Campingferien

En af de klart mest populære rejseformer, når det kommer til at tage på ferie i Danmark, er campingferien. Vi danskere er vilde med at tage på camping, og det er langt fra unormalt at eje enten en campingvogn eller en autocamper. Det er selvfølgelig forskelligt, hvor ofte danskerne er på camping – nogle er fastliggere på en campingplads, hvilket vil sige, at de altid er på den samme campingplads, og er der ofte. Andre bestiller sig bare ind i en uge eller to ad gangen, og får dermed set både forskellige pladser men også forskellige byer rundt omkring i hele landet.

En hyggelig tur i sommerhus

Bliver der sagt et lille hus med familien og gang i grillen, kommer du nok hurtigt til at tænke på ordet hygge – for det er lige præcis, hvad sommerhuset er indbegrebet af. Sommerhuset er klart en af de hyggeligste ferier, I som familie kan tage på, og det er en virkelig god mulighed for at komme tættere på hinanden på den mest afslappede måde muligt. Det kan være, I selv ejer et sommerhus, men gør I ikke det, er det heldigvis ikke så svært at finde sommerhusudlejning. Læs bl.a. mere om Danwest feriehusudlejning, hvis sommerhusferien lyder som noget for jer.