Klistermærker i 2020

Der er vist ingen tvivl om at 2020 er året hvor corona-klistermærker er blevet et vigtigt produkt i indsatsen for at holde høj hygiejne. Klistermærker med budskaber om håndvask, hold afstand og ”jeg er særligt sårbar” er smarte løsninger, som på en nem og tydelig måde, kan medvirke til at gæster, kunder og familiemedlemmer lige får en ekstra reminder om hvor vigtigt det stadig er, at alle tager deres forholdsregler. Klistermærkerne kan sættes op lige der, hvor du har brug for at dele budskabet.

Navnemærker er endnu mere populære

Navnemærket har i mange år været meget populært i børnefamilier, når familien gerne vil sætte navn på ungernes tøj og udstyr. I 2020 er det blevet endnu vigtigere end nogensinde før, at vi ikke drikker af hinandens flasker og i det hele taget har mindst mulig kontakt med hinanden og hinandens ting. Derfor er synligt navn på børnenes ting med til at mindske forvekslinger og sikre, at dit barn kun drikker af sin egen flaske. Navnemærket er et blødt klistermærke, der er godkendt til nærkontakt med hud og som ikke kradser, når det sidder i børnenes tøj.

Klistermærker til affaldssortering

Affaldssortering bliver mere og mere udbredt i danske hjem og på virksomheder. Samtidig udruller flere kommuner affaldssortering i forskellige spande. Men inden affaldet kommer ud i spanden uden for huset er det bare noget nemmere, hvis det bliver sorteret, mens man smider det ud. For at gøre det lettere for hele familien at sortere affaldet korrekt er det nemt at bruge klistermærker med ikoner til at illustrere hvilket affald, der må komme i hvilken spand. Skal det være nemt for selv de helt små er det en god idé at lave klistermærker med eksempler. Lav eksempler ved at tage billeder af den slags affald I har derhjemme, som skal sorteres under ét og sæt det på et klistermærke. Så er det også lettere for de voksne, der stadig synes affaldssortering er lidt svært.

Klistermærker med budskaber

Klistermærker med budskaber er ikke noget nyt. Vi har allerede været omkring corona-klistermærkerne, men blandt de populære klistermærker i 2020 er også stickers med budskaber om ”saml op efter hunden”, ”pas på miljøet”, ”nabohjælp” er populære. Klistermærker med budskaber kan du sætte hvor du ønsker dem. Denne typer af klistermærker bliver ofte også uddelt til målgruppen, som kan hjælpe med at sætte klistermærkerne på deres egne ting og dermed gøre budskabet endnu mere synligt. Klistermærker med søde budskaber er også populære og kan fremkalde smil blandt dine kunder.

Logoklistermærker

Logoklistermærker er stadig meget populære i virksomheder. De bliver blandt andet brugt til at sætte på forsendelser, som indpakning, reklamemærker og meget andet. Det er en nem og billig måde at synliggøre dit logo. Du kan også bruge logoklistermærkerne til at sætte på virksomhedens ejendele, fx den bærbare PC, værktøj og meget andet.