3 gode grunde til at finde skarp læderjakke til herre

Skal du finde en skarp læderjakke? Og vil du gerne se forskel på en vindjakke og læderjakke? I denne korte artikel giver vi dig tre gode grunde til at vælge en kvalitets læderjakke, og hvordan du får den til at holde i lang tid. Find ud af mere herunder.

 

 

Læderjakken holder stadig

Læderjakken er en klassiker, fordi det er en særlig bæredygtig jakke, der med den rigtige pasning og pleje, kan holde i mange år. Det er en god overgangsjakke, inden det bliver for koldt og man begynder at tænke på vinterjakken. Den har et råt look og giver indtrykket af en selvbevidst karakter – uden at du virker for pompøst klædt. Det gør den, fordi du tydeligt kan se, hvordan det bløde, lækre læder oser af lækkerhed og elegance.

 

Mange forskellige farver

Der er mange forskellige farver inden for læderjakker, men den klassiske læderjakke er generelt sort. Dertil kommer priserne, som kan variere meget, alt afhængigt af hvilket læder der er brugt. Priserne vil i mange tilfælde ligge i den dyre ende, men dine penge er godt givet ud, da de giver dig en jakke til de næste mange år. Desuden skal du ikke se dig blind i dens stilfuldhed – den er også praktisk og funktionel og kan i mange tilfælde holde dig både vindtæt og vil også kunne holde til lette regnbyger.

 

Tre gode grunde til at finde en læderjakke til mænd

 

  1. Læder holder dig varm
  2. Den kan holde i mange år
  3. Den går sammen med meget tøj

 

 

Læder holder dig varm

Læder er forholdsvist tungt, men holder dig varm og sørger for, at vinden ikke kommer ind under jakken. Her er det en god idé at holde øje med, om lynlåsen slutter helt tæt oppe ved halsen. Hvis den gør det, kommer der ikke særlig meget vind ind. Det har altså en god isolerende effekt og kan i sidste gøre, at du ikke skal have den tykkeste sweater på inde under jakken. Det kommer selvfølgelig helt an på, hvor koldt vejret er.

 

Den kan holde i mange år

En læderjakke er et kvalitetsprodukt, der kan holder i mange år, hvis altså du køber den rigtige. Hold øje især øje med om det er 100 % læder, der er brugt. Jo bedre læderet er, desto længere tid vil jakken holde sig i god stand. En forsigtig test til at se, om læderet er ægte, er at bide forsigtigt i læderet. Kan du se et mærke, efter du har bidt i det, vil det sige, at læderet stadig friskt. Jo friskere læderet er, desto mere fleksibelt vil det også holde sig.

 

Læderjakken går godt sammen med meget forskelligt tøj

Uanset om du har en ruskindslæderjakke på, en racer læderjakke eller en bomber læderjakke, er der altid noget tøj, som spænder godt sammen med læderjakken. Det kan være alt fra en simpel sort eller hvid T-shirt til en gedigen uldtrøje eller turtleneck sweater sammen med et par denim-bukser. Det vigtigste er, at du føler dig selvsikker, når du bærer din læderjakke. Særligt her er dine accessories også med til at sætte rammen for din jakke, hvad end det er en skarp hue eller et par gode robuste støvler, så er der altid en god accessories til din læderjakke.

 

 

Yderligere inspiration til at finde en læderjakke til mænd

Savner du inspiration til at finde den rigtige læderjakke? Kom ned i en af Tøjekspertens butikker og find masse eksempler på læderjakker i mange forskellige pasformer, farver og lædertyper.