Tips: dette kan du bruge bacon krydderi til

Der kan være flere grunde til, at man ikke har mulighed for at spise bacon. Dog betyder det ikke, at man ikke skal gå glip af bacons fantastiske smag. Bacon krydderi er et suverænt alternativ, når man ikke kan spise den ægte vare, men stadig gerne vil nyde smagen på samme måde. Her får du således forskellige ideer til, hvad du kan benytte Bacon krydderi til.

På æg

Den helt klassiske morgenmad: Æg med bacon. Men kan man lave den uden den helt essentielle bacon? Ja, det kan man sagtens, hvis man blot manipulerer lidt med retten. Ved at tilføje godt med bacon krydderi har du god mulighed for at give dine smagsløg den helt samme oplevelse, som hvis du spiste rigtig bacon.

I Pasta Carbonara

Pasta Carbonara er endnu en klassisk ret, som normalt kræver bacon. Men hvis du nøjes med blot at tilføje bacon krydderi, så kan du ligeledes få en fantastisk smagsoplevelse. Retten vil dermed ikke bestå af pasta med fløde.

I dip

Bacon krydderi er helt vildt godt at benytte, når man gerne vil lave en fantastisk dip. Her kan du for eksempel blande noget bacon krydderi sammen med creme fraiche, salt og peber. Så har du en super smagfuld dip, som du kan bruge til chipsene eller pommes fritterne.

I sammenkogte retter

Der er mange sammenkogte retter, som kan have meget godt af at få lidt ekstra smag med noget bacon krydderi. Bacon krydderiet kan lige være prikken over i’et, når det handler om at gøre den sammenkogte ret så velsmagende som muligt. Du kan således tilføje så meget, som du har lyst til, så du kan sørge for, at du får den helt rigtige smagsoplevelse.

På kartofler

Kartofler har nogle gange behov for lidt mere smag. Kartofler kan således også have godt af at få sig en rig smagstilføjelse af bacon krydderiet.