Tips til at finde din ”nye”, brugte telefon til den billigste pris

Du har sikkert prøvet at stå med følelsen af have givet mange penge for en telefon, du kunne have fundet billigere hvis brugt. Eller også kan det være, at du er på SU, og pengene ikke rækker til en splinterny telefon. Derfor giver vi dig her en guide til hvordan du finder den bedste, brugte telefon til en billig pris.

Sammenlign pris og kvalitet

Det er yderst vigtigt, at du husker at sammenligne kvalitet af telefonen, og prisen for den, når du skal købe en brugt telefon. Du kan nemt blive snydt og give mange penge for en brugt telefon, der ikke nødvendigvis er i den fremviste kvalitet. For at sikre dig, at du betaler den rigtige og retfærdige pris, kan du se på det ydre, i forhold til skræmmer, ridser og flænger, men du kan også tjekke telefonens indre kvalitet. Her kan du eksempelvis kigge nærmere på svaretid ved telefonen eller kamerakvalitet. Vil du slippe for selv at gøre alt besværet med dette, kan du få sammenlignet priser på brugte mobiltelefoner.

Du kan finde mange forskellige telefoner, da det i dag er enormt populært at videresælge sin gamle telefon. “I takt med at de nyeste og mest populære mobiltelefoner bliver stadigt dyrere, stiger også efterspørgslen på brugte mobiltelefoner. At købe en mobiltelefon til 10.000 kroner i dag og sælge den for 5.000 kroner om et år, er absolut fuldt muligt. Brugte mobiltelefoner er guld værd”, Steen Jørgensen, Mobilpriser.dk.

Du kan altså sælge din gamle telefon videre og få en god profit på dette. Er du også en af dem, der bruger din telefon meget i hverdagen, til arbejde, er det også vigtigt at du har den opgraderet til højeste standard. Arbejder du eksempelvis i produktionsbranchen, kan det være en fordel for dig at bruge Heidenhain Statemonitor. Her får du opsamlet al data, og du kan få overblik over din produktion, samtidig med at du optimere den. Du kan finde flere informationer om Heidenhain Statemonitor her.

Brug din sunde fornuft

Som sagt er det vigtigt, at du tjekker telefonen godt og grundigt igennem, før du køber den. Virker det for godt til at være sandt, er det højest sandsynligt fordi, at det er. Køber du telefonen igennem en privat sælger så spørg altid efter flere billeder. Det kan også altid være en god ide at komme og se telefonen med egne øjne. Derved kan du også blive helt sikker på, om telefonen er noget for dig, og hvor meget du egentlig er villig til at betale for den. Det er derudover også vigtigt, at du

ikke forudbetaler telefonen, da sælger så kan bakke ud, og du i sidste ende både kan stå uden din telefon, men også dine penge.