Har du svært ved at skrive din ønskeliste i år? Sådan kommer du i gang

Kender du det med, at du lidt for sent får tænkt på, hvad du ønsker dig til jul? Lige pludselig begynder dine venner og familie at spørge dig om juleønsker, men du har endnu slet ikke overvejet, hvad du ønsker dig.

Hvis du gerne vil undgå at smække en hurtig panikløsning sammen af en ønskeliste, kan du her få nogle tips til, hvordan du kommer i gang.

Skriv ned i løbet af hele året

Når din moster lige pludselig spørger dig i december, hvad du har af ønsker, kan du garanteret ikke komme på noget som helst, som du ønsker dig. Det er altid svært at komme på lige nu og her. Derfor skal du øve dig i at skrive ned, hver gang du støder på en ting, som du godt kunne tænke dig. Hvis du gør det i løbet af hele året, har du altid en ønskeliste klar, når folk spørger.

Du er ikke nødt til hurtigt at finde på nogle ønsker, fordi du skal. Tværtimod har du en liste af ting, som du længe har gået rundt og ønsket dig.

Find ideer til årets juleønsker her.

Ønsk dig nogle gode oplevelser

Hvis du har svært ved at komme på nogle juleønsker, kan det også skyldes, at du ikke føler, du mangler noget. Hvis du har alt, hvad du har brug for, kan du i stedet ønske dig nogle gode oplevelser. Oplevelsesgaver er nemlig altid rigtig hyggeligt at få. Du kan ønske dig nogle bestemte oplevelser eller lade folk overraske dig.

Oplevelsesgaver er fede, fordi det garanteret ikke er noget, du selv bruger penge på særlig ofte. Hvor ofte giver du dig selv en massage eller en tur til vinsmagning? Det er to lækre oplevelser, men det er sikkert ikke noget, du prioriterer i din hverdag.