Hent uvildig hjælp til executive search

Lederrekruttering eller executive search er et omfattende stykke arbejde, da det at finde en passende kandidat til at overtage ledelse af fx HR, en økonomidirektør eller topledelse for den sags skyld kræver et godt øje for at matche kompetencer med behov. Har en leder ikke kompetencer, bliver vedkommende smidt ud på dybt vand, når personen starter i din virksomhed. Resultatet kan være stagnation i afdelingen eller mistrivsel blandt dine ansatte.

Overlad derfor executive search til professionelle, der har erfaring med at finde ledere til alle typer afdelinger. Hvad end du leder efter interim management eller ej, er der hjælp at hente.

Hver sten vendes ved executive search

Folk, der matcher virksomheders lederstillinger med kandidater, går hele paletten igennem, når det kommer til at se, hvor godt en stilling og kandidat passer sammen. Virksomhedens profil bliver kortlagt, personlighedstests bliver udført, kompetencer og erfaringer afklares, og forskelle samt overlap mellem virksomhedens kultur og kandidatens arbejdsmoral kommer frem i lyset. Hver en sten bliver vendt for at sikre en executive search, der bærer sund frugt.

Vælg fra de bedste

Screening af kandidater er en selvfølge, og interviews med mulige ledere bliver foretaget, så alt ikke bare går op i dokumenter og testresultater. Sjældent vil virksomheden, der søger efter ledere til din afdeling, kun skubbe én kandidat mod dig. Ofte vil den ihærdige screening af fx 100-vis af kandidater munde ud i, at du får en halv håndfuld mulige managere at vælge fra.

Uvildig udvælgelse af kandidater

At få et uvildigt firma til at screene og udvælge kandidater til ledelse i din virksomhed er godt, da du derved sikrer dig mod, at en leder bliver ansat på baggrund af forbindelser. For alle de kandidater, du præsenteres for, kommer udefra og blev ikke udvalgt i kraft af deres personlige relation til nogen på arbejdspladsen. Få derfor trygt hjælp til at udvælge afdelingens nye leder.