Hvordan takker du dine medarbejdere for et godt år?

Du vil helt sikkert i din hverdag komme til at bruge masser af tid på en instruere dine medarbejdere og give dem konstruktiv kritik. Det er nemlig noget af det, der skaber fremdrift. Men for det hele ikke skal blive alt for tørt, skal du også huske at takke dem for deres indsats – særligt sidst på året.

Ved du ikke helt, hvordan du bedst gør det, så læs med her.

Firmajulegaver

En af de gode gamle kendinge sidst på året er firmajulegaven. Alligevel er det ikke alle virksomheder, der giver dem ud ved juletid. Det er en skam, for det er en fin måde at sende dine medarbejder på juleferie eller bare at give dem et klap på skulderen, mens de arbejder videre.

Den klassiske gave er måske noget vin eller en æske chokolader.

Lad medarbejderne vælge selv

Hvis du synes det er lidt svært at finde noget, som samtlige medarbejdere vil sætte pris på, så prøv firmajulegaver vælg selv. Så giver du nemlig en firmajulegave, som dine medarbejdere kan vælge selv.

Det betyder, at de kan gennemgå de forskellige muligheder for på din virksomheds bekostning at få noget med hjem, som de ville blive oprigtigt glade for.

Julefrokost

Du behøver naturligvis ikke at give dine medarbejdere noget, som de først kan få glæde af derhjemme væk fra alle deres kollegaer. Ofte vil det nemlig være mindst lige så godt at fejre året, der gik, og jeres gode indsats sammen.

Det kan I nemt gøre ved at holde en julefrokost for alle.

Så bliver der mulighed for at snakke om både arbejdet og om privatlivet, hvilket uden tvivl vil ryste jer bedre sammen og skabe et bedre sammenhold.

At være sammen på en uformel måde kan være godt for selv det mest effektive hold af medarbejdere.