Er du træt af en kedelig indretning? Sådan kan du udsmykke dine vægge

Dit hjem skal være et sted, hvor du føler dig hjemme og godt tilpas. Derfor er det helt afgørende, hvordan du indretter din bolig. Hvis du synes, at din indretning er kedelig eller upersonlig, kan du nemt gøre noget ved det. Du kan f.eks. udsmykke dine vægge på alle mulige måder.

Mal dine vægge i nye farver

Hvis der er noget, der nemt og hurtigt kan ændre din indretning fuldstændig, så er det en klat maling på dine vægge. Når du ændrer farven på dine vægge, vil det ændre stemningen og stilen i rummet med det samme.

Du kan male én væg eller alle vægge, hvis du har mod på det. Det kommer helt an på, hvilket look og stil du går efter. Når du maler dine vægge, er det gode, at du altid kan male dem om igen. På den måde kan du altid ændre din indretning, når du får lyst til det.

Pynt dine vægge med fine plakater

Hvis ikke du har lyst til at male dine vægge, men du alligevel synes de trænger til en overhaling, kan du pynte dem med plakater. Du kan finde rigtig mange fine plakater, som kan pifte din indretning op. Det er alt fra plakater med citater til abstrakte kunstplakater.

Hvis du vælger nogle plakater i nogle farver, der passer til resten af dine ting, er plakaterne ovenikøbet med til at skabe en rød tråd i din indretning.

Skab opbevaringsplads på dine vægge

Til sidst kan du også udnytte dine vægge til at opbevare ting på. Med nogle hylder får du nemlig noget mere opbevaringsplads. Til gengæld er de samtidig med til at give noget liv til din indretning. Så snart der kommer noget op på dine vægge, bliver din indretning mere spændende og personlig.