Spar tid og kræfter i virksomheden: vælg en professionel leverandør af træemballage

Træemballage som paller og pallerammer er en helt uundværlig del af hverdagen for rigtig mange virksomheder, når der kommer til at pakke og sende virksomhedens gods videre ud i verden. Her er de klassiske EUR-paller et populært valg, som foretrækkes af mange virksomheder på grund af pallernes kvalitet og pålidelighed som godsbærende løsning.

Og for virksomheder hvor der er andre krav til godstransporten, er pallerammer et populært valg, da pallerammer nemt kan fikseres på eksisterende paller og justeres i højden, indtil den ønskede volumen er opnået. På den måde bliver fire beskyttende vægge dannet om dit gods, hvorfor du er garanteret sikkerhed for dit produkt takket være pallerammernes solide træ og gode jernbeslag.

De fleste virksomheders behov for paller og pallerammer er stort, hvorfor det kan være en besværlig og uoverskuelig opgave at sørge for det hele selv. Netop derfor kan du med fordel vælge en professionel leverandør af træemballage som paller og pallerammer, da du på den måde altid er sikret, at dit behov bliver mødt. Ved at købe Stea pallerammer og paller kan du frigive både tid og ressourcer i din virksomhed, som du i stedet kan bruge på det, din virksomhed er god til.

Stort udvalg af paller

Ved at vælge Stea som din leverandør af træemballage får du et bredt udvalg af paller, så du altid kan bestille lige præcis det, du står og mangler. Du finder således både normale EUR-paller, letvægtspaller, halvpaller og meget mere, så du altid har mulighed for at få fragtet dit gods på en palle, som passer til formålet.

Og skulle der pludseligt opstå et behov, som ikke dækkes af de forskellige standardpaller, har du hos Stea også mulighed for at få lavet paller i specialmål, så du altid kan få en løsning, som passer til dit gods.