Nemme måder at spare penge på

Dette indhold er sponsoreret

Det er skønt at have en god opsparing. Både til uforudsete udgifter, men også til sjov, ballade og skønne ferier. Det er bare ikke altid nemt at få sparet det store op, med alle de faste og ekstra udgifter som kan komme i løbet af en måned. Hvis du synes det kan være svært at få lagt nok penge til side hver måned, så får du her nogle gode råd til, hvordan du kan spare lidt ekstra penge i hverdagen, og på den måde få mulighed for at lægge lidt mere til side hver måned.

Alternative transportmidler

En god måde at spare lidt ekstra penge sammen på, er ved at tænke i alternative transportmidler. Har du mulighed for det, kan du eksempelvis hoppe på cyklen frem for at tage bilen eller offentlig transport. På den måde sparer du både masser af penge, og får frisk luft og motion samtidig. Du kan også benytte dig af GoMore, hvor du kan køre med andre, som skal samme vej som dig, til en billig pris. Du kan også oprette dig selv som kører på GoMore, og på den måde tjene lidt penge ind, ved at tage folk med, som alligevel skal samme vej som dig.

Strukturer dine indkøb

En rigtig god og nem måde at spare penge på i hverdagen, er ved at strukturere dine indkøb. Det gør du ved at vælge en eller to dage om ugen hvor du køber ind, frem for at gøre det flere gange i løbet af ugen, når du lige synes du mangler noget. Brug eventuelt søndagen til at lave madplan for hele ugen, og tag så ned og handle samme dag. Hold dig til indkøbssedlen så du ikke får en masse impulskøb med i kurven. Ved kun at købe ind en eller to gange om ugen, har du heller ikke samme risiko for at ende med en masse impulskøb hver gang du er nede og købe ind.

Køb brugt

Står du og mangler nyt tøj til en speciel begivenhed, møbler til huset eller nyt køkkentøj? En god måde at spare penge på, er ved at købe ting brugt. Du kan finde rigtig mange fine ting på nettet eller i genbrugsforretninger i rigtig god stand. Ved at købe ting brugt sparer du både en masse penge, samtidig med, at du gør noget godt for miljøet ved at hjælpe med at gøre oprør mod brug-og-smid-væk kulturen. Det er altså ren win-win at gøre et godt kup, og finde dit nye tøj eller dine nye møbler brugte.