3 tips til at få din have til at skinne til sommer

Ser du frem til at kunne vise din flotte have frem for gæsterne til sommer? Hvis du drømmer om en indbydende have, så kræver det, at du er villig til at trække i arbejdshandskerne. En flot have kommer nemlig ikke af sig selv. Der er dog en række simple ting, du kan gøre for at få din have til at skinne som solen. Har du brug for inspiration til at komme i gang med haverenoveringen, så læs med videre.

Investér i nye havemøbler

Et lækkert loungesæt eller et komfortabelt havemøbelsæt, hvor du kan samles med dine venner på en lun sommeraften, det er et must-have til haven. Ejer du endnu ikke nogen havemøbler, eller er de nuværende ved at være slidt ned, så gør du klogt i at investere i et nyt sæt havemøbler. Det er nemlig en rigtig god måde, hvorpå du kan rykke hyggen ud i haven.

Supplér eventuelt med hyggelig belysning omkring havemøblerne for ekstra hyggelig stemning.

En indbydende have kræver vedligeholdelse

Det kræver ikke nødvendigvis de helt store handlinger for at skabe en indbydende have – men det kræver, at du holder det ved lige. Her er et par ting, du kan gøre jævnligt for at din have står skarpt:

  • Slå græsset.
  • Klippe hækken.
  • Fjerne ukrudt.
  • Plante blomster.

Plant dine yndlingsblomster

Som nævnt ovenfor, så kan du plante blomster i din have for at give nyt liv til haven. Det er noget, der kan gøre underværker for haven – især hvis der ikke er mange blomster i forvejen. Tag på en hyggelig udflugt til et havecenter og find dine favoritblomster, som kan pryde din have til sommer. Har du ikke et bed at plante blomsterne over i, så kan du altid finde nogle smukke krukker at stille rundt omkring i haven med flotte blomster i.