Gode råd til at styrke virksomheden

Vi har alle sammen været igennem en hård tid, og derfor er der mange virksomheder, som går en hård tid i møde. Her er det vigtigt, at I finder sammenholdet i virksomheden, så I sammen går mod samme mål. Her er teambuilding en virkelig god øvelse, da det gør, at I lærer at passe på hinanden.

Gode former for teambuilding

Teambuilding er blevet en relativ stor branche, så der er næsten ingen grænser for, hvad I kan vælge at lave. Det er ofte bedst at vælge noget, hvor alle kan være, så der ikke er for meget styrke med i legen. Samtidig vil god teambuilding være, at I skal bruge jeres hjerne og løse noget sammen.

Her er et escape room som teambuilding et virkelig stærkt bud. For her skal I slippe ud, og I skal gøre det ved at hjælpe hinanden. I vil være et helt team, og derfor lærer I at arbejde sammen på en opgave, som er helt anderledes, end hvad I er vant til. Det er en god måde til at se, hvordan I reagerer under stressede situationer, og om I er gode til at hjælpe hinanden.

Hold ugentlige møder

Når I er tilbage på kontoret, er det smart, hvis I begynder på ugentlige statusmøder. På den måde kan alle ansatte mærke, at I bevæger jer i samme retning. Det er en god idé, hvis I vælger en tovholder på hvert møde, som ikke er den samme person hver eneste gang.

Det er bedst at gå med et rotationsprincip, så alle ender med at sige noget og være med i mødet. På den måde lærer I hinanden at kende, og der er ikke nogen, der kan sidde og gemme sig. For der er brug for jer alle sammen, især hvis virksomheden skal komme styrket ud af en krise. Der er sammenhold alfa omega.