Hvad kan man lave i sommerferien hvis corona fortsætter?

2020 var et hårdt år for rigtig mange mennesker – hvis ikke alle. Det har været et af de mest utilregnelig år nogensinde, og så snart det hele så lidt lysere ud, blev det hele revet ned af yderligere restriktioner. Nu står vi en situation, hvor vaccinerne bliver uddelt så hurtigt man kan, og estimaterne siger, at vi i sensommer har vaccineret langt de fleste. Det lyder jo alt sammen godt, men hvis det er noget 2020 har lært os, så er det ikke at få forventninger op for hurtigt. De fleste af os troede med sikkerhed ikke på, at virussen ville vare året ud – end ikke til sommeren – men det gjorde den altså.

I denne artikel kigger vi derfor nærmere på, hvad man kan få tiden til at gå med i sommeren 2021 hvis vi stadigvæk er lukket ned, og ikke har mulighed for at rejse på sommerferie.

Tag på hyggelige fisketure

Hvis ikke man kan komme på sommerferie, så kan man forsøge at fange lidt frisk luft herhjemme. Selvom man måske ikke er den helt store fiskenørd, så kan det faktisk være ret sjovt og hyggeligt, at tage på en fisketur med sin familie eller sine venner. Vi har rigtig mange søer i Danmark, hvor der er gode muligheder for at fange fine fisk, og så er naturen omkring også rigtig fin.

Man behøver i øvrigt ikke at have alt muligt fancy grej, herunder fletliner, fluestang, vaders og alt det der. Nej, man skal bare have en fiskestang og godt humør, så har man gode chancer for at få en rigtig god dag i godt selskab.

 

Sommerhus ved kysten kan også være gode minder

I sommeren 2020 var de fleste danske sommerhuse leget ud, og det var derfor svært for dem der kom sent til festen at finde et sommerhus hvis man ville lidt hjemmefra. Det ved vi endnu ikke om er tilfældet i år, for mange satser på at man kan rejse udenlands – og det er stærkt tiltrængt efter ét helt år uden at rejse.

Hvis ikke man skal til udlandet, så er kysten omkring Danmark fantastisk om sommeren, og derfor kan man jo overveje at tage en uge eller to med familie der.