Den perfekte ferie for børnefamilien

Annoncør: Feddet Camping

Det er aldrig for tidligt at komme i gang med at planlægge sommerferien. Der er mange ting at tage højde for, og der skal bestilles, organiseres og så videre. Det gælder især, hvis du skal have børn med på ferie, hvor det hele skal passe sammen med både din og børnenes sommerferier, mens der også skal bestilles i god tid for at få et sted med plads til hele familien.

Når du har dine børn med på ferie, er det også vigtigt at finde en ferieform, hvor det ikke bare er mor og far, som kan slappe af, men hvor der også er en masse spændende aktiviteter for de små. Det er vigtigt, at der er noget for alle aldre, så alle får en hyggelig og underholdende ferie.

Sådan er en ferie kan du få ved at vælge en af Danmarks mange campingpladser for børn. Ved at vælge campingpladser for børn er du helt sikker på, at dine børn vil komme til at elske deres ferie, mens du som forældre på samme tid vil nyde gavn af den ro og hygge, som kendetegner campinglivet.

Camping med mange aktiviteter

Du finder mange muligheder for camping med børn Sjælland, hvor du bl.a. kan vælge Feddet Strand Resort ikke langt fra København. Her finder du et væld af aktiviteter, som vil give sjove oplevelser for dine børn under hele ferien. Dine børn kan bl.a. bruge ferien på:

  • At pjaske i vand i det store badeland, hvor der også er en wellness afdeling til dig som forældre
  • At hoppe rundt og lege i det store indendørs legeland
  • At køre ræs og give den gas på den udendørs gokartbane
  • At få vind i håret på en elektrisk motorcykel
  • At klatre rundt og lege Tarzan på den udfordrende junglebane
  • At få en ridetur på stranden på en af stedets islandske heste