Denne stoftype kan du bruge til dit næste syprojekt

Annoncør: Juels

Er du også helt vild med at sy? Der er rigtig mange, som elsker at sy, fordi det giver mulighed for at skabe tøj, som der ikke er andre, der har. Derudover er syprojekter ofte mere effektive end eksempelvis strikkeprojekter, og du kan nå at producere meget på kort tid.

Når vi skal sy noget tøj, er det vigtigt at gå efter et materiale, der er godt at arbejde med, som føles behageligt på kroppen, og som ikke mindst falder pænt. En type af stof, der lever op til alle disse kriterier, er viskose.

Viskose i et hav af forskellige prints og farver

En af de helt store fordele ved viskose er, at det er utroligt egnet til at blive printet og farvet. Det betyder, at du kan få en viskosemetervare i netop den stil og det design, du ønsker at arbejde i.

Om du gerne vil lave en helt enkel og ensfarvet kreation, eller om du hellere vil lave noget ternet, blomstret eller prikket, er derfor helt op til dig. Med viskose vil du nemlig have mulighed for det hele, og kun fantasien sætter grænser. Du kan også finde viskose i meleret, ribstrikket eller i en blanding med uld, hvilket vil være oplagt, hvis du gerne vil lave et stykke tøj, der varmer mere.

Alsidig og oplagt til mange forskellige projekter

At viskose har mange forskellige anvendelsesmetoder, er medvirkende til, at det er populært og et godt valg i mange tilfælde. Det kan blandt andet bruges til følgende beklædningsgenstande:

  • Nederdele
  • Skjorter
  • Bluser
  • Bukser
  • Jumpsuits

Med andre ord kan du altså sy nærmest hele din garderobe ud af viskose. Det kan både anvendes til dameskjorter, men også til herreskjorter, hvilket vil give et luftigt og lækkert udtryk.

Fornuftige priser

En af årsagerne til, at en del vælger at sy deres eget tøj, er, at man kan få mere tøj for pengene, samtidig med at man er godt underholdt og beskæftiget.

Viskose er en stoftype, der kan fås i mange forskellige prisklasser, men generelt koster det ikke ret meget. Det betyder, at nærmest alle kan kaste sig ud i et syprojekt med viskose, også selvom budgettet er en anelse stramt.

Hvis du er blevet nysgerrig på at arbejde med viskose, kan du med fordel undersøge sortimentet og de mange muligheder, stoffet giver.