Sage – fantastiske espressomaskiner

Annoncør: Haveacoffee

Hvis du er på jagt efter en god espressomaskine, så er mærket Sage et rigtigt godt sted at starte! Sage laver espressomaskiner, som er af høj kvalitet og gode at starte med, hvis man har lidt ambitioner.

I dette indlæg vil vi ikke se på alle Sage espressomaskiner, men deres populære model ” Barista Express”.

Den komplette maskine

Til de forbrugere, som ønsker sig den komplette maskine til alverdens slags kaffebrygning, er Barista Express et glimrende valg. Det er en flot semi-automatisk maskine, hvilket vil sige, den tilbyder en lang række praktiske funktioner, der gør den medgørlig i det almindelige køkken – uden man skal være ekspert for at kunne brygge en glimrende kop espresso. Det kommer blandt andet til udtryk ved, at maskinen kan skumme mælk med sin egen mælkeskummer. Denne tillader brugeren at vælge hvilken type kaffevariant man skal have skum til. Maskinen kan nemlig både lave tykkere og mere cremede skum, såvel som fine små lag.

Nu er det dog primært kaffen, som er i højsædet, og derfor vil brugeren få glæde af en maskine, der har en utrolig flot stabilitet på bryggetemperaturen. Det er nemlig med til at sikre den helt rette smag fra kaffen, som i øvrigt brygges ved et passende tryk på 15 bar.

Maskinen kan desuden køre et stykke tid, uden du behøver at fylde vand på igen. Det skyldes, at den har en tank, hvor der er plads til ca. 2 liter vand. I tanken er der naturligvis også et filter, som modvirker dannelsen af kalk.

Men hvad med kaffekværnen? Ja, også her er det gjort rigtig nemt for brugeren. Bønnerne skal blot hældes i beholderen på maskinen, så får du hele 18 forskellige muligheder, så du kan kværne ligeså fint eller groft, som det passer dig.

Er der så slet ingen ulemper? Jo, en. Prisen kan virke lidt pebret. Men her skal det igen ses i lyset af, at man får en glimrende espressomaskine i tårnhøj kvalitet. Så er man en person, der holder af sin kaffe, så kan denne – og generelt alle modeller fra Sage – altså være en investeringen, man aldrig nogensinde fortryder.

Du kan finde flere maskiner fra Sage, lækker specialty kaffe og en verden af udstyr på haveacoffee.dk, som er en webshop med både kaffeabonnement og fokus på smag og produkter fra øverste skuffe.