De perfekte aktiviteter til den aktive børnefamilie

Annoncør: Adventure Park Apartments

Vejret er så småt begyndt at blive varmere og det er for mange familier lig med ferie. Er du og din familie til en aktiv ferie? Så læs med nedenunder for forslag til, hvilke aktiviteter I kan begive jer ud i.

Tag et spil Adventure Golf

Adventure Golf er ikke bare et simpelt golfspil – nej, det er samtidig også en fryd for øjet. Adventure Golf baner er indrettet med ekstra forhindringer, såsom bunkers, vand og store sten.

Har du nok præcision og føling med golfbolden til at kunne lave hole-in-one? Spillet er et must at prøve, uanset om du er rutineret golfspiller eller nybegynder. Adventure Golf baner er designet, så det kan spilles af alle uanset niveau.

Skal du først lige varmes op inden den store Adventure Golf-bane? Så tag et spil minigolf først.

Minigolfbanen er en klassiker og noget de fleste har prøvet. Her kan hele familien være med og udfordre hinanden på kryds og tværs. Når du har taget et par spil minigolf, vil du helt sikkert være klar til Adventure Golf-banen!

Alternative former for golf

Vil du prøve en anden slags golf? Så kan du eksempelvis prøve håndboldgolf eller fodboldgolf.

Formålet er det samme som ved Adventure Golf og minigolf – forskellen er blot, at du enten bruger en fodbold eller håndbold i stedet for en lille golfbold.

Hvis du er til fodbold og/eller håndbold, vil de to spil uden tvivl være en sikker vinder for dig. Så gør klar til at udfordre hele familien med dine sparke- eller kasteevner! Hvem får først hole-in-one?

Er du til petanque? Så prøv et spil bowls

Hvis du er fan af petanque, må du simpelthen prøve bowls! Bowls er en stor sportsgren i både England og Australien.

Formålet er, ligesom i petanque, at få sine bowlskugler så tæt på den lille kugle i den anden ende.

Det lyder jo egentlig rimelig simpelt. Men twistet ved bowlskugler er, at de ikke er lige tunge i hver side. Samtidig begynder de at dreje, når de mister fart. Bowls kræver derfor gode taktiske evner og præcision. Har du styr på de to ting? Så udfordr familien i et spil bowls.

Prøv pool med fodbolde

Hvis du kan lide et godt spil pool, og hvis det strategiske aspekt af spillet interesserer dig, skal du helt sikkert prøve et spil pool med fodbolde også!

Reglerne er præcis de samme som et almindeligt spil pool – forskellen er blot, at der spilles med fodbolde i stedet for poolkugler, og du bruger din fod i stedet for en poolkø.

Spillet byder på masser af sjov og udfordring!

Hvad nu hvis vi ikke kan nå det hele?

Frygt ej! Du og familien kan vælge at leje en ferielejlighed placeret mellem Ringkøbing Fjord og Vesterhavet i Søndervig.

Her kommer I tæt på alle førnævnte aktiviteter, og I har plads til at kunne fordele aktiviteterne ud over flere dage – eller måske bare prøve dem igen og igen. Samtidig får I også muligheden for at opleve den unikke vestjyske natur.

Ferielejlighederne kan lejes i forskellige størrelser, så du er sikret, at der er god plads til hele familien!