Hvilken makeup skal du bruge på din hud?

Annoncør: Beautyliving

Der findes mange forskellige makeupprodukter, der alle sammen kan noget lidt forskelligt. Selv når vi bare ser på den makeup, der skal lægges på huden for at gøre den bare den lille smule mere ensartet og smuk, så er der alverdens produkter at vælge i mellem. Derfor kan det også være svært at blive klog på, hvad du egentlig skal bruge på din hud. Her er nogle af dine valgmuligheder.

Foundation

Et produkt, som efterhånden har været brugt i mange år, er foundation. Dette produkt har som regel en cremet konsistens og høj dækning. Derfor kan det altså være det ideelle produkt at bruge, hvis du vil dække uregelmæssigheder i huden, som for eksempel rødme eller ar.

Du skal selvfølgelig være opmærksom på, at det kan give en porcelænsagtig og unaturlig ensformighed, hvis du ikke bruger andre produkter, som for eksempel rouge, bronzer og highlighter til at genskabe den naturlige glød.

Concealer

Mange vælger også at bruge en concealer, enten sammen med en foundation eller for sig selv. Din concealer kan være med til at lysne mørke render under øjnene eller skjule bumser og andre urenheder. Du vil dog, modsat din foundation, typisk ikke bruge den i hele ansigtet.

En concealer kan altså være et godt supplement til din foundation, men den kan også bruges alene. Du skal bare være opmærksom på, at den typisk ikke kan bruges til at dække større uregelmæssigheder, som for eksempel rødmepletter.

Pudder

Et af de måske mest klassiske skønhedsprodukter, der findes, er pudderet. Det kan nemlig bruges til at færdiggøre eller genopfriske dit look. Du vil typisk bruge det til at dække de områder, der er mere tilbøjelig til at blive lidt for glansfulde i løbet af dagen. Det kan for eksempel være din hage, næsetip og pande, også kendt som T-zonen.

Du skal være opmærksom på, at pudder typisk ikke i sig selv giver høj dækning. Det kan blot gøre din hud mere mat. Det er dog også muligt at få en blanding mellem foundation og pudder, som kan klare begge dele.

Farvet dagcreme

Hvis du ikke har behov for den højeste dækning, og hellere vil give din hud en diskret glød, så kan du faktisk også vælge at blot bruge en dagcreme med pigment, en BB-creme eller en CC-creme.

Dette er et godt valg til dig, der blot ønsker en minimal dækning.