Her er efterskolen til dig, der elsker håndbold

Annoncør: Stidsholt

Er håndbold noget af det bedste, du ved? Så vil du nok gerne spille det så ofte som overhovedet muligt og gøre, hvad du kan for at udvikle dine evner. Det er der heldigvis også rig mulighed for. Du kan nemlig med fordel overveje at tage et ophold på en håndbold efterskole, som giver dig mulighed for at spille en helt masse håndbold sammen med andre unge, der deler håndboldinteressen.

Det vil være en oplevelse, du aldrig glemmer, og du vil højst sandsynligt få venner for livet.

Bliv en bedre håndboldspiller

Ved at tage på håndboldefterskole vil du med garanti udvikle dig både som menneske og ikke mindst som håndboldspiller. Du vil blive trænet i både teknik og taktik, og der vil være fokus på, at hver spiller skal udvikles mest muligt og opnå det størst mulige udbytte.

På efterskolen vil der være træning fire gange ugentligt, som vil bestå af følgende:

  • Taktisk træning
  • Teknisk træning
  • Fysisk træning

Den taktiske træning vil lære dig at tænke som en håndboldspiller, og den tekniske og fysiske træning vil styrke dine evner til at spille og være udholdende. Du vil altså i det hele taget blive i stand til at få mere ud af spillet og til at bidrage med mere på holdet.

Der er plads til alle

Hvis du ikke har spillet håndbold så længe, tænker du måske, at niveauet lyder lige lovligt højt, og at du derfor ikke kan være med. Der er dog ingen grund til at frygte, at du ikke er god nok til at være med på håndboldefterskolen.

Uanset om du er helt ny i håndboldverdenen, eller om du har spillet igennem hele din barndom, er der nemlig plads til dig. Det eneste, der kræves af dig, er, at du er engageret og har mod på at lære en masse.