Sådan finder du den rette støvsuger til boligen

Hvis du er på udkig efter en ny støvsuger til boligen, men er i tvivl om, hvilken en som du skal vælge, så kan det være en rigtig god idé at finde ud af, hvilke behov der er i hjemmet. Hvis det meste af hjemmet har gulvtæppe, er det en god idé at anskaffe en støvsuger, som er effektiv på det område. Når du skal vælge ny støvsuger, kan det betale sig at sammenligne forskellige modeller. Læs med her.

Når du skal i gang med jagten på dine nye støvsuger, så kan det betale sig læse om støvsuger test, hvor du kan finde ud af, hvilke der er de bedste, ifølge anmelderne. På siden får du også et overblik over, hvad de udvalgte modeller af støvsugere koster i forskellige butikker.

Støvsugeren, som har vundet bedst i test i denne vurdering, er en Miele støvsuger. Den har vundet bedst i test flere steder, og har en mærkværdig sugeevne når det blandt andet gælder hår på sofaen. Støvbeholderen kan indeholde meget og derfor er den også fordelagtig i forhold til, at man ikke skal skifte støvsuger pose hele tiden.

Et andet godt valg i forhold til støvsugere, som rangerer højt i forhold til anmeldelser, er en poseløs model. Du kan læse meget mere på bedstitest.dk, hvor du kan se mere præcise specifikationer, samt læse om de andre roste støvsugermodeller.

Gode råd til valg af støvsuger

Når du skal på udkig efter den nye støvsuger, skal du spørge dig selv: Hvor stor er boligen og arealet som skal støvsuges? Er det primært tæppe eller gulv, som skal gøres rent? En anden vigtig faktor er også, hvor ofte man støvsuger og om, at der er husdyr i hjemmet.

Når der er husdyr i boligen, såsom hund eller kat, så kræver det ofte mere jævnligt rengøring på grund af hårene fra dyrene. Er der børn eller flere folk i husstanden, kræver det også en støvsuger som er robust, fordi der oftere skal gøres rent, end hvis man blot er en eller to i hjemmet.

Hvis du er let påvirkelig i forhold til støv, og er lidt lydfølsom, så kan det godt betale sig at kigge efter en ny støvsuger som ikke larmer så meget. Det kan forstyrre rigtigt meget, hvis der er en som er i gang med at koncentrere sig omkring noget bestemt i hjemmet, og så kommer der en larmende støvsuger.

Der findes også støvsugere, som vejer en del og andre som ikke gør. Alt efter, hvem man er som person, så er en tung støvsuger ikke for alle. Hvis man ikke har så meget styrke i kroppen, er det naturligvis bedre at vælge en lettere støvsuger.  En god ting at være opmærksom på, er også hvor lang ledningen skal være, hvis man f.eks. ikke har så mange stikkontakter i hjemmet.