Sådan kan du underskrive dokumenter digitalt

Er du også træt af slid og slæb med at skulle signere det ene dokument efter det andet i fysisk udgave? Hvis du også mener, at de gamle underskrifter bør følge med tiden, er du bestemt ikke alene. Heldigvis er der efterhånden begyndt at ske meget på området. For eksempel er det med tiltag som den online udbyder af underskriftsgodkendelse, Visma Addo, muligt nemt og enkelt at underskrive kontrakter og aftaler på digital vis.

At skrive under online kan gå som en leg med det rette mellemled

Hvis enhver udbyder skulle sørge for sin egen digitale underskriftsmulighed, kunne det hurtigt gå hen og blive besværligt at få rykket de fysiske signaturer online. Dette problem løses for mange virksomheders vedkommende dog nemt og enkelt ved at gøre brug af en specialisereret virksomhed i online underskrifter som mellemled. Det kan for eksempel være en udbyder af online signaturer som Visma Addo.

Visma Addo gør det muligt for alle involverede parter i en aftale at skrive under digitalt. Denne underskrift er unik og godkendes via NemID, således at den er lige så personlig som enhver håndskrevet underskrift ville have været. Er du nysgerrig på at finde yderligere information om den enkle online underskriftsproces, kan du lære meget mere om emnet elektronisk underskrift og blive klogere på alt fra sikkerhed til praktikalitet.

Mange virksomheder kan have gavn af at implementere online underskrifter

Som forbruger er der næppe tvivl om den tidsbesparelse, som en online afgivelse af sit samtykke kan føre med sig. Set fra perspektivet hos forskellige virksomheder er der dog også netop gode fordele at hente på dette punkt. For eksempel benyttes online signaturer allerede i vid udstrækning af virksomheder i brancher inden for alt fra salg til regnskab, revision, HR, udlejning eller jura.

Kort sagt kan en elektronisk underskrift kommer forbrugere såvel som virksomheder til gavn i bred udstrækning.