Rejs til Gardasøen

Kan du også mærke, at rejselysten er ved at melde sig, og savner du den sydlandske charme, den klassiske italienske mad og den helt fantastiske udsigt, du finder flere steder ved Gardasøen?

På nettet kan du heldigvis nemt og hurtigt finde billige rejser til Gardasøen med eller uden flybillet.

Heldigvis har de seneste års krise ikke påvirket priserne på rejser, og forhåbentlig heller ikke din eventyrlyst. Så pak kufferten og kom afsted ud i sommerlandet

En destination for alle

Hvert år rejser utrolig mange danskere, og folk fra andre lande til Gardasøen, og man kan jo godt undre sig over hvorfor denne destination er så populær, har man dog blot været der en enkelt gang er denne undren forbi.

Gardasøen er en destination, hvor der stort set er noget for enhver smag, uanset om man rejser som familie, alene, med venner eller som pensionister.

Klimaet ved de smukke søer er mildt, og det giver en utrolig smuk natur, hvor der både er plads til bjergskråninger med oliventræer, vidtstrakte vinmarker og velduftende cypresser, alt sammen beliggende mellem små idylliske landsbyer.

Hvad kan jeg opleve ved Gardasøen

Hvis du vælger en rejse til Gardasøen, er der mange gode forslag til, hvad du kan opleve.

Hvad du bør se afhænger meget af, om du er til ro og afslapning, lidt mere vilde oplevelser, eller tilhænger af nattelivet.

Men udover den åbenlyse grund, som måske netop er at nyde livet, udsigten og de skønne strande ved de smukke søer, så får du her et par bud på, hvilke seværdigheder der kunne passe til dig.

Er du til fart og spænding eller gode oplevelser for familien, er 3 gode steder du kan besøge:

  • Forlystelsesparken Gardaland
  • Movie studios park
  • Aqua paradise park

Er du mere til at nyde naturen, skal du selvfølgelig rundt og besøge de forskellige smukke udsigtspunkter som:

  • Gardasøens balkon
  • Sigurta-parken
  • Cascata del Valrone

For mad- og vinelskere samt de såkaldte livsnydere, som elsker alle de klassiske italienske retter, bør du helt sikkert besøge følgende:

  • Museo del vino
  • Museo dell’Olio d’Olivia

Hvis historie og kultur har din interesse, ligger der et væld af små charmerende landsbyer med hver deres egne smukke kirker, og tilhørende historie.

Italienerne er meget gæstfri, og har du god tid, så finder du helt sikkert nogle, der gerne fortæller om byens historie og den madonna, som hører til lige præcis deres kirke.