Vil du gerne starte din egen café? Få 3 gode råd  

Når du kaster dig ud i at starte din egen café, siger du ja til et både spændende og udfordrende projekt. Der er nemlig rigtig meget at have styr på, men til gengæld er det en fornøjelse, når der er styr på det hele.

Men hvad er der egentlig at tænke på, når du starter en café?

Planlæg et koncept

Enhver café skal have en eller anden form for koncept. Det er nødvendigt, hvis du skal skille dig ud fra alle dem, der findes i forvejen. Et koncept kan være rigtig mange ting, så det handler om at tænke kreativt.

Det kan både at have noget at gøre med din mad, dine priser, din service, din indretning m.m. Når du finder noget at skille dig ud på, tiltrækker du nemmere nogle nye kunder.

Find de rette inventarer til dit køkken

I en café er det naturligvis vigtigt med et velfungerende køkken, hvor der ikke mangler noget. Derfor er det også nødvendigt at bruge tid på at finde de helt rette inventarer. Det gælder alt fra køkkenmaskiner til stålreoler.

Hvis du har stået i et storkøkken før, har du garanteret styr på, hvad der er brug for. Hvis du derimod er i tvivl, er det en fordel at spørge nogle folk i samme branche til råds. Du lærer altid rigtig meget af at spørge andre.

Se mere her og find alt inventar til storkøkkener.

Test din café før du åbner

Der er meget at holde styr på, når du åbner en café. Derfor er det også nemt at rode rundt i noget eller glemme noget. Det er en god idé at teste din café, før du åbner helt. Du kan f.eks. invitere dine venner og familie forbi, så du kan teste, om både din servering, indretning, menukort osv. fungerer.