Nybegynder til fiskeri? Det skal du vide

Annoncør: Michaels Jagt & Fiskeri

Fiskeri er en hobby, som mange danskere har taget til sig. Der er bare noget helt særligt over stilheden på vandet og stemningen, når du endelig får en fisk på krogen. Som nybegynder til fiskeri er der formodentlig mange spørgsmål, du gerne vil have svar på – og det skal endelig ikke holde dig tilbage. I denne guide får du et par gode råd med på vejen, så du kan blive klar til din første fisketur.

Find ud af, hvor du må fiske henne

Det er ikke alle steder, du må fiske. Derfor er det vigtigt, at du – særligt som nybegynder – starter ud med at finde ud af, hvor du i det hele taget må fiske henne. Du kan vælge imellem både hav, sø eller å, og der er også mulighed for at besøge en Put and Take, som er en sø, hvor du kan fiske i mod betaling.

Investér i det rette fiskehjul

Fiskehjulet er fastgjort til fiskestangen og bruges til vikling og opbevaring af linen. Det er vigtigt, du vælger det rette fiskehjul til lige netop dit behov, hvis du vil være sikker på, at linen kan holde til de fisk, du gerne vil fange. Derudover er nogle fiskehjul også mere avancerede end andre. Find det rette fiskehjul her hos Michaels Jagt og Fiskeri – der er både de billige modeller såvel som modeller til den rutinerede lystfisker.

Start ud med grej til billige penge

Som begynderlystfisker er der ingen grund til, at du går ud og bruger flere tusinde kroner på udstyr til en hobby, du ikke har prøvet før. Det billige grej er heller ikke nødvendigvis dårligere end det dyre, da det handler om, hvordan du benytter det. Når du har prøvet at fiske et par gange og det fortsat er noget for dig, så kan du investere i dyrere grej.