Træt af store varmeregninger? Overvej en efterisolering af dit hus

Annoncør: Samlelaan

Varmeregningen er en af de helt store poster på det årlige budget for rigtig mange husejere. Det er nemlig dyrt at varme huset op i et land som Danmark, hvor det er koldt de fleste af årets måneder.

Men hvis du bor i et ældre hus, hvor isoleringen ikke er helt i top, kan du faktisk hente mange penge på din årlige varmeregning ved at foretage en efterisolering.

En efterisolering har til formål at holde mere af varmen fra dine radiatorer inde i huset, så du skal bruge mindre energi på at holde dit hus varmt.

En efterisolering omfatter som regel en isolering af vægge og tag, mens du også kan tænke over at investere i nye vinduer og døre med bedre isoleringsevne.

Du kan få tilbud på samlelån, hvis du gerne vil have et ekstra lån til at efterisolere din bolig. Med et samlelån kan du kombinere alle din lån til ét, hvilke betyder, at du kommer til at skære en god bid af dine månedlige låneudgifter.

Det skal du huske, når du låner penge til din bolig

Det kan være en god investering at låne penge til forbedringer af din bolig. Men du skal alligevel huske at tænke dig om i processen.

Det betyder bl.a., at du aldrig må låne penge, hvis du ikke har råd til at betale dem tilbage igen. Derfor skal du kigge din økonomi grundigt igennem først, så du er sikker på, at der er plads i budgettet til at betale for et lån.

Du skal også kigge grundigt på lånets omkostninger. Dem kan du se ved at kigge på ÅOP – de årlige omkostninger i procent – som giver dig et overblik over alle lånets udgifter på tværs af året.

Først bør du dog undersøge, om du har andre muligheder for finansiering end et lån.