Skjorter til en ægte skjortekriger

Annoncør: Barons

Dag efter dag åbner du skabslågen til garderoben for at hive den ene skjorte efter den anden ud til en ny dag på job. Stoffet kradser en smule, og skjortekraven er til den stramme side – men sådan er dresscoden. Passer den her beskrivelse på dig? Så kan du betegne dig selv som en ægte skjortekriger.

Men hvor er den så? Den der perfekte skjorte i den helt rette pasform og lækre materialer, som vi med glæde vil iføre os på daglig basis.

Barons – ikke en modevirksomhed

Barons er svaret! Virksomheden, der har formået at gribe lige netop denne udfordring og løse den til UG. Og på den simple måde behøver du ikke længere at gå på kompromis med dine businessskjorter – i stedet ved du præcis, hvor du skal kigge.

Barons ser bort fra alle de nyeste trends, der konstant popper frem i modebilledet. I stedet hylder de den tidløse og klassiske skjorte, som aldrig går af mode!

Mangler du en hvid skjorte, er du på jagt efter den klassiske blå skjorte eller mangler du én af hver? Uanset hvad er det rarest, at du kan finde det hele samlet på ét sted. På den måde skal du heller ikke betvivle kvaliteten og pasformen hver gang.

Med andre ord gør Barons altså livet nemmere for en skjortekriger som dig, og er det ikke lige præcis det, vi alle sammen leder efter? En virksomhed, hvor vi kan finde alle vores businessskjorter – lige fra den klassiske hvide skjorte med buttondown-effekt til den blå oxfordskjorte.