Har du en arkitekt i maven?

Går du rundt og drømmer om at arbejde med bygninger? Måske ved du det ikke engang endnu? Stil dig selv spørgsmålet: når du går rundt ude i byen, går du så og kigger på alle de vidunderlige bygninger og konstruktioner, som der findes derude? Kan du godt lide det? Kan du godt lide bygningerne? Er du begyndt også så småt at tænke lidt over, hvordan de er sat sammen? Hvordan disse murbrokker kan holde så store og tunge konstruktioner? Så kan det godt tænkes, at der gemmer sig en arkitekt i dig! Hvorfor ikke under søge det med Kapla?

Du kan komme i gang med drømmen, allerede i dag

Hvis du synes bygninger er seje, men ikke helt ved om det er den vej du gerne vil, når det kommer til din karriere, så er det en måde du kan udforske det på først. Du kan nemlig prøve dig med Kapla. Hvordan fungerer det så? Ser du, Kapla er et konstruktionslegetøj, hvor du kan bygge alle de bygninger og konstruktioner, som du kan drømme op. Der behøves ikke andet end selve legetøjet. Du behøver ikke lim, sakse, maling eller noget som helst andet.

Det gode ved Kapla, er at det imiterer virkeligheden ret godt. Hvis du bygger noget, som ikke kan holde sin egen vægt, så falder det sammen. Ligesom det ville gøre ude i den virkelige verden. Derfor bliver du ret godt stillet, når det kommer til at skulle blive arkitekt, hvis du har leget og udforsket lidt med Kapla på forhånd. Hvis du ikke er helt solgt endnu, så kan du læse og se mere inde på deres hjemmeside https://www.skovalfen.dk/webshoppen/konstruktion-kuglebaner/kapla/. Der kan du se alt de har og alt du kan få ud af det!