Brug dine ferier i et lydbogsunivers

Man kender det måske selv. Den ene feriedag tager nemt den anden. Når man kommer tilbage på arbejde eller i skole, føler man måske, at man ikke rigtig har brugt tiden fornuftigt, fordi man bare har siddet på sociale medier hele ferien. Det behøver dog ikke at være sådan. Prøv en lydbog i stedet og lad dig opsluge af dens univers.

Lyt til bøgerne når som helst

Fordelen ved lydbøger er, at man hele tiden kan lytte til dem. Tænk over hvor mange gange, man går rundt med musik i ørerne. I stedet for musikken kan man udskifte det med en god lydbog fra lydbogreolen.dk.

Hvis man cykler på arbejde eller i skole, så kan der nemt gå måske op til en halv time. På den halve time kommer man faktisk ret langt ind i en bog. Inden man ser sig om, er man kommet igennem flere bøger end man gjorde hele sidste år.

Det er en perfekt mulighed, hvis man ikke har lyst til at læse bøgerne, men vil gøre noget andet i mellemtiden. Det kunne være, at man blev køresyg af at læse eller man får måske solen i øjnene på stranden. Alt det kan løses med en lydbog.

Hvor finder man dem?

Der er efterhånden kommet et kæmpe marked for lydbøger, fordi det netop er blevet så populært. En af de største er Nexstory, som tilbyder alverdens nyeste bøger. Derudover er en kæmpe bonus, at du får en gratis prøveperiode hos nextory, så der er ingen undskyldninger for ikke at komme i gang med lydbøgerne.

Hos bibliotekerne er det nemlig begrænset, hvor meget du kan låne på en måned. Så hvis du virkelig bliver bidt af det, kan man bare låne alle de bøger, man har lyst til på sit abonnement.