Pryd dit hjem med plakater

Når nogen snakker om plakater til væggene i hjemmet, kan mange få associationer til fan-plakater og barndomsværelset. Mange skænker ikke plakatkunst en tanke, da de fejlagtigt tror at der er tale om kitschede billeder, som ikke hører hjemme i et voksen-hjem. Og det er ærgerligt, for der er masser af fine plakater med alverdens motiver, som kan passe til ethvert hjem. Uanset smag og indretning. Læs med og få inspiration til de nyeste skud på stammen indenfor plakatkunst.

 

Natur- og landskabsbilleder

Måske savner du lidt ‘grønt’ til væggene eller måske kan du godt lide at betragte storladne naturlandskaber, når du er på rejse. Nu kan du tage rejsen med hjem til køkkenet, soveværelset eller arbejdsværelset i form af smukke landskabsbilleder fra Posterton. Der er alt lige fra blomsterbilleder til vilde bjerglandskaber og smukke skove. Du finder her utvivlsomt et naturmotiv som går lige ind i dit grønne hjerte.

 

Historiske monumenter og bybilleder

Hvis du ikke ligefrem har penge til at rejse rundt i verden for at skyde billeder af de mange smukke seværdigheder, så kan seværdighederne lige så godt komme til dig. Du kan netop pryde væggene med smukke stemningsbilleder fra by-snapshots i New York eller gamle billeder fra de europæiske hovedstæder. Du vil også kunne finde alverdens billeder af monumenter fra gamle kulturer som f. eks det gamle Grækenland med Akropolis og Parthenon-templerne. Eller de smukke pyramider i Egypten.

Ikoniske skikkelser i kulturen

Plakater behøver heller ikke nødvendigvis være motiver af ‘døde’ ting. Der findes et væld af vilde snapshots af forskellige ikoniske personer. Ikke de klassiske billeder af Elvis Presley på scenen i diamant-dragt, men snare interessante motiver af Elvis backstage eller kulturpersonligheder der er blevet fotograferet i uvante situationer. Det giver disse billeder en ægthed og en særlig stemning, som man ellers ikke ser på de mere iscenesatte motiver.

 

Stjernetegn og citater

Måske kunne godt tænke dig at få et af dine yndlingscitater på væggen eller måske kunne det være interessant at finde et smukt og anderledes motiv af sit stjernetegn, hvis man går meget op i astrologi. Begge dele er muligt og det behøver hverken være kitschet eller kejtet. For i dag leveres plakater i nye og anderledes stilarter, hvor de er tænkt ind i helt andre designs. Så hold dig ikke tilbage, hvis du vil pryde væggen med dit stjernetegn. Der findes et væld af smukke udformninger og designs, og du kan nærmest håndplukke din helt egen personlige stil.

 

Ægte kunst i plakatform

Du har sikkert allerede oplevet de mange forskellige klassiske malerier i plakatform igennem tiden. Og måske tænker du at der ikke rigtigt er sket noget på den front siden. Så når snakken falder på plakatkunst, tænker du sikkert det typiske Picasso-billede eller Gustav Klimt, men der er heldigvis løbet meget vand i åen siden da. Du vil kunne finde et væld af forskellige plakater med moderne og nutidig kunst såvel som et væld af ældre og mere ukendte kunstmalere. Så der er ikke længere kun tale om et udbud af de helt klassiske malerier.